Изловиха Койна Русева с чисто гол мъж СНИМКА 18+

Изловиха Койна Русева с чисто гол мъж СНИМКА 18+

Особено провокативна черно-бяла снимка изтече в мрежата с голяма въпросителна. На нея се вижда чисто гол мъж да прегръща атрактивна дама, а заради затъмнения ефект, не всеки успя да разпознае главните действащи лица.

Кадърът, очаквано, предизвика десетки коментари в мрежата за това коя е двойката, а впоследствие стана ясно, че това е актрисата от "Скъпи наследници" Койна Русева и младият й колега Петър Дочев, нашумял от сериала "Пътят на честта". Близостта им е повече от опасна!

Христо Шопов стреля по Койна Русева, за да... СНИМКИ

Защо двамата са в такъв сюжет и в какви отношения са, предстои да разберем, но по всичко личи, че изобщо не са си безразлични. А може и точно по този начин да искат да обявят връзката си?!

Интригата съвсем се заплита, защото още през май тази година Дочев публично призна за любовния си роман с друга популярна актриса - Ирмена Чичикова, като двамата бяха обявени и за новата светска двойка в гилдията. 30-годишният аполон очевидно е апетитна хапка за много от колежките си и очевидно подбира дамите така, че да са минимум 7 години по-големи от него. Е, Койна Русева е на 52, но пък изобщо не й личат.

За щастие в актьорските среди не се е чувало да има крах в семейния живот на Русева, която може да се похвали с един от най-здравите бракове в родния шоубизнес със съпруга си Румен Станчев. А въпросния кадър е по-вероятно да е обвързан с филм, за който тепърва ще става ясно./show.blitz.bg