Изловиха Фицата да се натиска с две жени ПАПАРАШКА СНИМКА

Изловиха Фицата да се натиска с две жени ПАПАРАШКА СНИМКА

Преди време се заговори, че актьорът Филип Аврамов поддържа връзка едновременно и с двете си жени, от които има деца. Напоследък обаче, Фицата често е забелязван в компанията на други две дами, за които упорито се говори, че имат интимни отношения със звездата от "Домашен арест".

Красавиците бяха забелязани в компанията на актьора още миналата година, на премиерата на филм, в който той игра главна роля.

Появата му не с една, а с две нови жени под ръка, предизвика фурор, но така и не стана ясно какви точно са отношенията им.

Запознати твърдят, че триото е неразделно и често могат да бъдат забелязани в съмнително интимна близост на културни събития, но и по известни столични заведения.

Колеги на Фицата започнаха да се дивят на дързостта, с която той демонстрира близост с двете дами публично. Той обаче видимо не се притеснява от мнението на гилдията или това на майките на децата си, защото без капка свян се е изтипосал с новите си изгори и на провокативен плакат, рекламиращ новото му комедийно шоу "Защото съм известен".

От качените материали в профилите на Фицата в социалните мрежи, става ясно, че едната от двете дами на плаката е Христина Димитрова, която е и сценарист на въпросното шоу, а другата е популярната диджей Алекса, с която актьора участва в друго представление.

Шоуто имаше европейско турне в Лондон, Берлин, Мюнхен, Ливърпул, Нотингам, Франкфурт и Хамбург, а следващата обявена дата в София е навръх рождения ден на актьора - 9 септември. Феновете му с нетърпение очакват събитието, на което не е ясно дали звездата ще събере бившите и настоящите си жени на едно място./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 21.08.2022 10:40

Браво Фица, скъсай им пудгиде след като се излижат!

123456

123456 21.08.2022 11:35

И аз се чудя защо?

Asdf

Asdf 21.08.2022 13:35

Разбирам го, коцето

Леля Васка

Леля Васка 22.08.2022 10:53

Едва ли е и с двете! Поредната преиначена новина

Леля Васка

Леля Васка 22.08.2022 10:53

Едва ли е и с двете! Поредната преиначена новина

Браво

Браво 18.05.2023 12:14

Браво фица , бой по пудгата с черпак !