Иво Карамански-младши призна всичко за момента, в който губи ръката си

Иво Карамански-младши призна всичко за момента, в който губи ръката си

Иво Карамански-младши удиви всички за пореден път, защото откакто изгуби едната си ръка при катастрофа, сякаш е изцяло нов човек, най-вече откъм изводи и осъзнатост.

Синът на Нели Атанасова и покойния Иво Карамански наскоро направи и трогателна изповед за това, което му се е случило в онзи момент на инцидента, както и за всичко след това, което едва ли в началото му е изглеждало дори и за минута оптимистично.

Иво Карамански-младши показа протезата на ръката и как живее след тежката катастрофа СНИМКИ

Към днешна дата Иво Карамански живее с протеза наместо ръка и от социалните мрежи става пределно ясно, че води съвсем нормален начин на живот. И не само това - той изглежда по-щастлив отвсякога до приятелката си Антоанет Пепе.

Александър Сано: Аз съм бащата на сина на кръстника на БГ мафията Иво Карамански

И освен всичко, наскоро е поиграл и тенис на корт, което съвсем удиви последователите му във виртуалното пространство.

"Нямах никаква идея как ще се справя оттук нататък. Впоследствие осъзнах, че просто трябва да се адаптирам или оправдавам. Не обичам излишното мрънкане, затова избрах второто", гласи част споделеното от Карамански в поста му в мрежата./show.blitz.bg

Коментирай

Валентина Манова

Валентина Манова 08.11.2023 13:31

От цялото сърцето се радвам за вашето щастие. Ненчо е прекрасен водещ и,съм сигурна, много добрия баща и съпруг. Бог да ви пази!

Валентина Манова

Валентина Манова 08.11.2023 13:39

Иво,преди много години видях и чух,как бащата ти свири на китара и се пее една тъжна песен на руски. Не го познава лично,но личеше, че той е силен и смелия Човек. И ти си метна на него! Браво! Бог да ти пази!

Valentines

Valentines 08.11.2023 17:42

Отcлaбванeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa - тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpодyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вас, peзyлтатът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвам всички с надноpмeнo тeгло да пpoбвaт:----- http://gg.gg/ketoex

све

све 08.11.2023 20:33

С колко км/ч шофираше. като стана катастрофата ?