Иво Аръков отърва кожата от смъртна опасност! СНИМКИ

Иво Аръков отърва кожата от смъртна опасност! СНИМКИ

Актьорът и тв водещ Иво Аръков вече не крие любовта си с хубавата Габриела, която впечатлява с пищната си пазва. Двамата се насладиха на интересен уикенд задно и решиха да направят последователите си съпричастни с преживяването. 

Напоследък Аръков се е вживял в ролята си на инфлуенсър, а изглежда и неговата приятелка има такива амбиции, затова се подлагат на какво ли не, ако това ще им донесе малко лайкове. Такъв пример дава самият Иво, който е премръзнал по време на последните прищевки на гаджето си. 

Иво и Габи решили да се отбият до панорамната площадка "Орлово око"  и да си направят няколко снимки на това популярно място за профилни снимки в мрежата. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivo Arakov (@ivoarakov)

"Първото ми впечатление е от изключително тесния път, който ми напомни за Тибет, не че съм бил, но просто така си го представям, което е “много мило”, имайки предвид, че ни е на една ръка разстояние и не е нужно да ходим до там!

Второто е, изключително любезно подпийналите шофьори, които ти предлагат да те метнат с джипа до върха, ако преди това не те метнат другаде! И третото е, докато се редяхме на дългата опашка за снимка на леко люлеещата се платформа, колко съпричастни (мъжки) лица срещнах, че е твърде студено днес да се инфлуенсва! Затова поставям това тук! Да лайквайте, шервате и коментирате, за да съм сигурен, че този студ не е бил напразен! Вие сте моят смисъл и надежда", гласи саркастичното обращение на Иво към последователите му. /show.blitz.bg

 

Коментирай

чалгари, не актьори - тиня

чалгари, не актьори - тиня 02.05.2022 17:10

епилиран бездарник - дръжка на камера за селфита. Не смей да се наричаш актьор некадърнико, актьори имахме преди години - сега само самовлюбен посредствен планктон

Сладур е

Сладур е 03.05.2022 2:50

Този тесен път си е страшничък. Очакваме новия сезон на Съни Бийч.