Иван и Андрей се скараха заради жена ВИДЕО

Иван и Андрей се скараха заради жена ВИДЕО

Може да сте виждали Иван и Андрей във всевъзможни ситуации, но знаете, че и двамата са щастливо женени от години. Това обаче, не им попречи да се скарат заради жена, което нямаше как да не предизвика и бурните отзиви в социалните мрежи.

Както е известно популярното продуцентско дуо поддържа един общ профил в Инстаграм, което често създава и редица неудобства, тъй като и двамата имат свое виждане за постове и снимки.

Иван и Андрей забъркаха Николета Лозанова в най-мръсната история СНИМКИ

Повод да се счепкат се превърна вчерашния женски празник 8 март, заради които двамата влязоха в неочаквани пререкания. Иван поискал да публикува снимки с любимите си жени – жена си и майка си. А Андрей имал съвсем друга нагласа.

И така - Иван, все пак, изрази емоционално почитта си, като пусна детска снимка на половинката си Ирина Тенчева, която май би била по-подходяща за 1 юни, но така си е решил, така е направил. "Моето момиче, моят приятел, моята жена. Честит празник", написа той в профила.

А Андрей, който явно е искал да заклейми 8 март като идеологизиран комунистически празник, реагира с: "Може и да ви изненада, но ние с Иван не сме един и същи човек. Например той празнува 8 март, а аз – не!", изгаври се с емоционалните публикации на колегата си той. И разказа как баба му и майка му никога не са харесвали 8 март, даже по времето на социализма, когато това наистина е било голям празник. Още тогава те му обяснили причините. Така, още от детството си, Арнаудов явно е развил непоносимост към датата.

Иван и Андрей готвят голяма изненада през април, тогава ще...

Андрей обясни още, че няма да подари цветя на жена си днес, защото предпочита да го прави във всеки друг ден в годината. И се извини и на жените, които няма да поздрави на 8 март, като ги призова да не му се сърдят за това. И все пак, макар и с очевидно неудоволствие, Арнаудов пожела честит празник на тези жени, които са щастливи на този ден и поддържат традицията на женския празник./show.blitz.bg

Коментирай

teri

teri 09.03.2023 16:04

Дей гиди дришльовци

Sony Ace

Sony Ace 09.03.2023 20:50

Най- Голямото падение на тези две Говеда е Футболист на 2022 година. Направо съм потресен от тази Лигутия.

Хапен зи Мухен

Хапен зи Мухен 10.03.2023 10:36

Ами Андрейчо е един сополанко, отгледан от мама и баба!На такива им викахме путю маринкин!Ако беше отгледан от мъж щеше да знае, че истинския мъж уважава жените и празниците и