Ивайла Бакалова изплака мъката си, загубила е дете

Ивайла Бакалова изплака мъката си, загубила е дете

Бившата миска наруши мълчанието си и разказа за майчинството. Носителката на титлата „Мис България“ Ивайла Бакалова е специален гост в студиото на шоуто „Търси се“ тази неделя по bTV.

Моделът и бизнес дама отдавна не дава интервюта за личния си живот, но ето че проговори за емоциите в най-щастливия период от живота си – когато става майка за втори път.

Ексклузивно пред двете водещи ще застане и мъжът до Ивайла – бизнесменът Веселин Денков, който е баща на малката Вяра. „За мен Ивайла е явление“, ще сподели той и ще разкаже дългата история на пътя им към родителството. Веселин няма друго дете и точно когато се съмнява, че ще стане баща, Ивайла прави астрологична прогноза за двамата, където ясно вижда, че ще станат родители на момиченце. Пътят до малката Вяра е дълъг и се случва чрез инвитро процедура в Турция от първия път.

Първоначално бебетата били две, но заради синдрома на изчезващия близнак останал само единият ембрион. Ивайла ще сподели още, че най-трудният период, през който двамата с Веско минават, е неговият арест. Тя прави и невъзможното, за да докаже невинността на любимия си.

Още един човек ще застане за пръв път пред камера именно в „Търси се“. Това е порасналата дъщеря на Ивайла – Рая, която живее в Лондон. „За мен майка ми винаги е била приятел и най-близък човек. Ние сме като сестри“, ще разкаже тя. Красивото момиче ще признае, че отначало е ревнувала майка си от връзката ѝ с Веско, но след като го опознава, двамата си стават изключително близки. „Сега обожавам най-много сестра си Вяра“, емоционално ще сподели Рая. „Тя е моята най-голяма любов и гордост“, казва и самата Ивайла, за която дъщеря ѝ е всичко.

В предаването Меги и Нели ще срещнат Ивайла и с нейната майка, с най-близкия ѝ приятел в живота – Азис, както и нейната сестра близначка Божидара. За пръв път от първо лице зрителите ще чуят приказната история на една красива жена, която е способна на всичко от любов./show.blitz.bg

 

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 10.03.2023 9:59

Ммммм, пръднах много миризливо.

ха ха Хо

ха ха Хо 10.03.2023 10:25

Три травестита на снимката.

Питю Мищова

Питю Мищова 10.03.2023 11:08

Не може и туй в онуй, и душа у рая.

Ай Сикана

Ай Сикана 10.03.2023 16:01

Аман от арена на тези мръсни курви.

Хайде,

Хайде, 11.03.2023 5:43

хайде - всички знаем за недостойното минало на тази циганка. Отврат.

Богомил

Богомил 11.03.2023 15:36

Която от любов на 15г. стана любовница на Илия Павлов и стоеше на масата без свян заедно с Дарина и Илия

Неро

Неро 11.03.2023 16:12

Каква е тая Баба Яга? Гледала ли се е в огледалото въобще?