Ива Софиянска се появи с обезобразено лице СНИМКИ

Ива Софиянска се появи с обезобразено лице СНИМКИ

Ива Софиянска потресе мрежата преди часове като пусна свои снимки. На тях обаче не я виждаме такава, каквато сме свикнали да я гледаме на екран - с гладко лице и перфектна кожа. На кадрите кожата й е плашеща, а самата Ива е без грам грим, филтър и други "подобрения".

Всъщност целта на кадъра е да покаже процедура, която много й е помогнала да се справи с проблемите по кожата й, които жестоко се обострили след последното й раждане преди няколко месеца. Знаем, че Ива роди трето бебе на мъжа си Антон Божков и направи щастлив дядото Васил Божков - Черепа.

Радостите от раждането на бебчето обаче били съчетани с ужаса от кожата на Ива, която, както самата тя признава, никога не е била по-зле. Щерката на Стефан Софиянски има проблеми с розацея, както и с неравности, пъпки и белези, появили се по лицето й още преди раждането, а след него положението станало крайно нелицеприятно.

"Само след няколко процедури вече съм много по-добре и вече спокойно мога да се гледам в огледалото. Препоръчвам на всеки с подобни ядове да потърси съвет от специалисти и да не се доверява на непроверени мазила или процедури, защото това е сложна и сериозна материя", коментира Ива Софиянска - Божкова./show.blitz.bg

 

Коментирай