Йорданка Христова срази новите водещи на bTV с коментара си

Йорданка Христова срази новите водещи на bTV с коментара си

Йорданка Христова е крайно разочарована от новите водещи на съботно-неделния сутрешен блок на bTV - Бесте Сабри и Митьо Маринов. Голямата ни певица никак не долюбвала младежите, които от началото на есента поеха щафетата в предаването "Тази събота и неделя", заемайки местата на досегашните водещи Жени Марчева и Диана Любенова.

Бесте и Митьо бяха назначени от бившия директор в медията Антон Хекимян, след като с неговата благословия от шоуто бяха детронирани дългогодишните водещи, но след вълната от неодобрение срещу радикалното решение двете тв ветеранки да бъдат свалени от ефир, преди да напусне ръководния си пост, Хекимян върна Марчева като водеща на рубриката "Защо, господин министър?". Любенова обаче, остана в графата безработни.Докато двете с Жени бяха на екран, Йорданка Христова беше техен чест гост и неведнъж е показвала симпатиите си към журналистките, които са почитателки на творчеството й. Освен това изпълнителката обичала през уикендите да гледа предаването им и като зрител.

"Липсвате, девойки! Новите са за тъпо детско предаване", пише Христова във фейсбук преди дни под снимка на Марчева и Любенова, на което двете й отвърнаха със сърчице. След думите на Йорданка, изстреляни в публичното пространство, едва ли новите водещи ще имат смелостта да я поканят в студиото си, а дори и да им се наложи, вероятно тя самата не би приела да я интервюират, предвид негативното й мнение за тях, пише "Флагман".

След като Диана Любенова беше отстранена от екипа на bTV, мнозина си помислиха, че отново ще се завърне към актьорските занимания, но всъщност до броени седмици тя щяла да пак да грейне на екран, този път в БНТ. Това потвърди и бившата й колежка и близка приятелка Мариана Векилска, която също има свое предаване в националната телевизия от няколко години. В медийните среди се носи клюката, че Любенова щяла да заеме мястото на Люба Пашова в предаването "Извън играта", пише още изданието./show.blitz.bg

Коментирай

Колчо

Колчо 08.11.2023 15:13

Телевизионерите са като тренери от футбола. От клуб на клуб. Навякъде гонен навсякъде приет.

Талибанчо

Талибанчо 08.11.2023 15:14

Браво Йорданка, браво Христова!!!

kannara

kannara 08.11.2023 15:19

АБСОЛЮТНО ТОЧНО.В АМЕРИКА НАЛАГАТ НЕГРИ,ТУК НЯМА НЕГРИ -ТУРЦИ.

Valentines

Valentines 08.11.2023 17:42

Отcлaбванeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa - тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpодyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вас, peзyлтатът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвам всички с надноpмeнo тeгло да пpoбвaт:----- http://gg.gg/ketoex

Обективен

Обективен 08.11.2023 23:53

Двамата младежи наистина са много скучни, някакси са сиви и безизразни. Нямат собствено излъчване, никаква харизма, просто рецитират, с криви изкуствени усмивки. Като се сетя за Диана Любенова, тя е класа на п-та степен над тези двамцата.

ганев

ганев 09.11.2023 0:03

ДАНЧЕТО УМИРА ОТ ЯД ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ХОДИ ПО ТЕЛЕВИЗИЙТЕ И ДА СЕ ПРАВИ НА ВАЖНА....ДЕЦАТА И ПРЕЧЕЛИ.....И МЕН МИ СЕ РАДВАХА ..ЧЕХКИНЧЕТА....ПОЛЯКИНИ..РУСКИНИ НООООО...ПРИРОДА

Нико

Нико 09.11.2023 20:46

Путю маринкин.

Пурко

Пурко 09.11.2023 20:47

безлични са новите! Факт е ! А бестето си е мазохист ! И това е факт !

А.Бейзад

А.Бейзад 09.11.2023 21:14

Йорданка трябва да се оттегли от медийните си изяви,достатъчно време се изяви и стана за резил.не само мое мнение като певица повече си е прикривала същността. Не всеки я приема ,като Ф.Кастро:)

Баба

Баба 10.11.2023 8:10

Юрдана да си набляга парцалака и да си живее със спомените за Кастро. Младите ще се оправят и без нейните посттоталитарни реминисценции!

Която

Която 10.11.2023 9:51

Браво,циганче и туркиня скучна и тъпа. Избора на педераса Хекимян Между другото циганчето по добре води

Дааааа

Дааааа 10.11.2023 10:46

БАБА ДАНЧЕ се нуждае от внимание , което явно при тези водещи не го получава и за това е сърдита.

Искрено

Искрено 10.11.2023 10:49

Сигурно е ,че ако не я канят по разни студии, хора ще я забравят.