И Теодора Духовникова наля масло в огъня: Безумно и безобразно беше...

И Теодора Духовникова наля масло в огъня: Безумно и безобразно беше...

И Теодора Духовникова явно е чакала момента, в който ще стане известен изхода от делото между Вергов и Диана Димитрова, за да сподели всичко, което мисли по темата.

"За всички, които знаеха истината - тези месеци не бяха леки", така започна дългия пост на актрисата в социалните мрежи. И тя, по подобие на някои свои колеги, цитира дословно официалното изявление на Юлиан Вергов.

Захари Бахаров с жесток шамар по Диана Димитрова заради Вергов, разкри, че...

"По принцип във всеки медиен скандал, най-яростно и най-шумно се изказват онези, които знаят малко или нищо. ( това, между другото, важи за всички настоящи медийни скандали). Онези, които знаят, винаги са по-внимателни и мълчаливи, защото във всеки такъв скандал са заровени грозни факти, които нормалните и деликатни хора се притесняват да изваждат на показ.

Безумно и безобразно беше това, което се причини на Юлиан и на близките му. Грозна история. Надявам се, тя да върви към края си и да не попречи на всички онези жени, реални жертви на насилие, които имат нужда да ги чуем и да им помогнем.

Диана Димитрова призна за Вергов и побоя, но от прокуратурата решиха... ДОКУМЕНТИ

Ето официалното изявление на Юлиан Вергов:

"Запознах се с Диана Димитрова на снимките на сериала “Откраднат живот”. Имахме близки приятелски и професионални взаимоотношения. Единственият конфликт, който съм имал с нея, е бил чисто словесен. Tова се случи пред част от екипа на сериала.

Поводът беше забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесетгодишното си дете. Повярвайте ми, не искате да знаете какво видях там. И въпреки това държа да заявя съвсем ясно, че аз

никога не съм удрял Диана Димитрова,

нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от моя страна.

Всеки, който твърди обратното, е чисто и просто лъжец.

Всеки, който твърди, че над тридесет души – снимачен екип от изключителни професионалисти, са станали свидетели на непристойно отношение спрямо жена и нито един от тях не е реагирал, е лъжец.

Тогава единствената причина да не повдигна обвинение срещу Диана Димитрова за издевателство над непълнолетна беше, за да защитя дъщеря си и да не ѝ причинявам всичко, което щеше да последва. А за да предпазваш или защитаваш някого, когото обичаш, понякога се налага да изтърпяваш неща, които са свързани с неправда или оскърбление. С лъжи. Макар да ти идва да крещиш.

И сега искам да кажа нещо много важно:

Психическият тормоз Е насилие.

Набеждаването на невинен човек Е насилие.

Лъжливите новини СА насилие.

Злонамереното уронване на авторитета (на когото и да било) Е насилие.

Клеветата Е насилие.

Внушенията без споменаване на име СА насилие

Всяка заплаха над детето ти Е насилие.

Задължително е да сме непримирими към насилието, и то във всичките му форми. И трябва да се борим срещу него всеки ден. Всеки ден" ./show.blitz.bg

Коментирай

Точно така

Точно така 15.03.2023 12:50

Добре че холивудския номер не мина . Мили актриси като искате кариера без секс не го правете ! Станете ли известни то вие сте приели помоща и сте се отблагодарили от душа за нея ;) Иначе си създайте свой бизнес и единственно с ваши сили живейте живота си !

Тончо Т.

Тончо Т. 15.03.2023 12:56

И аз я порих, дупката и е монстер.

Анонимен

Анонимен 15.03.2023 16:05

Май мирише на бардак

Дедо Шишарко

Дедо Шишарко 15.03.2023 17:30

Много трябва да се внимава когато си го вадиш на работното място.

Ацо

Ацо 16.03.2023 5:01

След няколко креватни приключения и получена невзрачна роля като самата нея,като е видяла че като актриса няма да я бъде Госпожата е решила да блесне по Холивудски ха,ха! Не оправдавам и Вергов уж интелигентен мъж пък да не се усети че едното е...ане ще му излезе през носа!

Алина

Алина 16.03.2023 11:32

Тази безизвестна ,,актриса,,ни дойде в повече.Заслужила си е шамарите.Вергов добре прави- Убий простака с мълчание !

МНОГОЪГЪЛЕН ПЕТОХУЙНИК

МНОГОЪГЪЛЕН ПЕТОХУЙНИК 16.03.2023 17:35

... НЯКОГА"КОМУНИСТИТЕ" ИЗМИСЛИХА МАКСИМАТА, ЧЕ КЪДЕТО СИ ВАДИШ ХЛЯБА НЕ ТРЯБВА ДА СИ ВАДИШ ОНАЯ РАБОТА, НО С ВРЕМЕТОНА САМИТЕ ТЯХ ВЗЕ ДА НЕ ИМ ОТТЪРВА, СЪБРАХА СЕ И РЕШИХА ЕДИНОГУШНО-МОЖЕ ДА ГО ВАДИШ, НО ДА НЕ ГО РАЗМЯТАШ....

Гергана

Гергана 17.03.2023 9:26

Жалко за Диана ,че си търси внимание чрез грозен скандал.до сега никой не беше я забелязал нито като артист нито като художник сега покрай големия артист Вергов стана известна и презряна. Да му мисли сегашният и ,ухажьор,,

Ами,

Ами, 17.03.2023 9:53

Нормално е приятелите на Юлиян да го защитават,но всичко се връща на този свят.Да не забравят,че и те имат деца и никой не е застрахован да срещне един Юлиян през живота си.

МОЛИ

МОЛИ 17.03.2023 10:31

ИМАМ ВЪПРОС.КАТО ОТНОШЕНИЯТА ИМ СА БИЛИ ЧИСТО"КОЛЕГИАЛНИ,ПРИЯТЕЛСКИ"ОТ КЪДЕ ДЪЩЕРЯ МУ Я ПОЗНАВА И ЗАЩО ТЯ ИМА ТЕЛЕФОНА НА ДЕТЕТО??‽?НЕ ОПРАВДАВАМ ПОСТЪПКАТА НА ДИАНА.НО....ВЕРГОВ ЛЪЖЕ!!!

Рори

Рори 17.03.2023 17:15

Съгласен с Моли-Вергов лъже.