Гъзар! Наум Шопов яхна автомобил за 100 бона

Гъзар! Наум Шопов яхна автомобил за 100 бона

Актьорът Наум Шопов подкара мощен автомобил марка „Тесла” за малко над 100 бона, пише „Галерия”.

За да се сдобие с поредния звяр в гаража, той е наел екип от специалисти, осигуряващи му кола от най-висок клас – електричка, в бял цвят и с ултралуксозен салон, отново в светли нюанси.

Едно от най-хубавите неща, е че нямаш ключове – те са в мобилния телефон. Това, разбира се, имат и други автомобили, но тук е на друга степен. Чрез приложението мога да я контролирам от разстояние. Например, да променя температурата й. Ако сте човек с фиксиран работен ден, каквито Теа и аз не сме, можете да настроите колата да е готова всяка сутрин в 8 ч. – и като батерия, и като удобства. Тоест, зимата я подготвяте да е топла, а лятото – прохладна...

 

Возилото разполага и с още една функция – може да пуска всякакви звуци, които да се чуват извън нея”, коментира екранният д-р Тасев. Издава още, че сред големите изненади за него е бил вътрешният интериор. „Да, светъл е и се поддържа много по-трудно, но създава усещане, че е по-широко, вече има въздух”, допълва той.

За да се сдобие с „Тесла”-та, той е продал колата на любимата си Теа – марка беемве. ”Наум има „Мерцедес”, а аз карах баварец. Решихме да се  разделим с моята и да сме едни истински гъзари”, с шеговит тон споделя инфлуенсърката. Тя е категорична, че до идеята за нова кола са стигнали с идеята да оптимизират семейния бюджет и по-точно – парите, отиващи за гориво. „Така ще плащаме двойно, дори тройно по-малко”, казва известното семейство./show.blitz.bg

Коментирай

лиса.

лиса. 21.07.2022 14:08

Не е ли време да сваят малко гарда,приличат на простаци ,,попаднали в приказка.

големи разбирачи

големи разбирачи 21.07.2022 16:01

"Инфлуенсарката"Ха ха ха,че тая и за плашило не става!!!Да гледат теслата да не се запали в тия жеги,щото този боклук, а пламне и изгоряха живи вътре!!!Няма гасене!!!Спровка You Tube!

Къньо манафа

Къньо манафа 21.07.2022 20:52

Пидиразки работи.еййй простандели запомнете го веднъж за винаги че по добра кола от немското няма!!!