Гущеров катастрофира в София, Светлана показа колите СНИМКА

Гущеров катастрофира в София, Светлана показа колите СНИМКА

Богатият наследник Християн Гущеров потроши поръчковия си „Мерцедес Майбах“ в безумна катастрофа с автобус на столичния градски транспорт, предизвикана от него самия на бул. „Братя Бъкстон“.

Това научи „Уикенд“ от очевидци на пътно-транспортното произшествие, случило се преди десетина дни.

Близки до съпруга на плеймейтката Светлана Гущерова също потвърдиха за нелепата катастрофа, която за щастие се е разминала само с материлни щети. 

Произшествието с лимузината, шофирана лично от Християн Гущеров, се е случило привечер, на пресечката на столичния бул „Братя Бъкстон“ с ул. „Мастор Миленко Радомирец“.

Баровецът се движил в крайната дясна лента заедно с половинката си Светлана, следван от джип с охранители. Гущеров обаче не съобразил, че движещия се пред него в съседното пътно платно автобус по линия №63 ще прави завой и е в средната лента заради габаритите си.

Вместо да натисне спирачките и да изчака автобуса да завие, милионерът се озовал точно на пътя на рейса, игнорирайки предупредителния клаксон на охранителите си от джипа. В следващия момент автобусът се забил в задната част на тузарската лимузина „Мерцедес Майбах“, струваща близо 500 000 лева.

Веднага след катастрофата милионерът опитал да изкара виновен шофьора на рейса – онзи не бил подал мигач, че ще завива. Обяснението му обаче не минало пред пристигалите малко по-късно полицаи.

Неговата съпруга Светлана Гущерова изригна в социалните мрежи и реши да внесе яснота по случая. От думите й разбираме, че няма никаква катастрофа, а новината е донесла известно притеснение на цялото семейство. 

"Ще задоволя любопитството на онези с развинтено въображение, които притесниха семейството и близките ми.  Ето ги всички коли - непокътнати и здрави. Няма катастрофи, няма щети за десетки хиляди левове.", написа тя в Инстаграм./show.blitz.bg