Гришо направи най-големия подарък на майка си

Гришо направи най-големия подарък на майка си

След като отпадна от Откритото първенство на Австралия, Григор реши да си даде малко пауза от тениса, докато възстанови силите и психиката си. Това е времето, което най-добрият ни български тенисист посвети на родителите си.

Григор направи огромна изненада на майка си Мария, като се прибра в родния Хасково и присъства на рождения й ден. Снимката им в социалните мрежи, разбира се, трупа лайкове и коментари със скоростта на светлината, а феновете на Гришо вече са сигурни, че тази няколкодневна пауза ще се отрази много добре на таланта ни.

Идването на Григор в България обаче, не е свързано само с хубавия празник на майка му. Тенисистът дойде, за да почете любимия си дядо, починал преди година. Наскоро Димитров пусна и снимки от срещите си с местни деца в Перник, за които написа, че ги е очаквал с нетърпение.

„Очаквах с нетърпение посещението си на тези невероятни деца, но не очаквах да си тръгна толкова вдъхновен. Тяхната сила, усмивки и смях бяха най-важното нещо за мен през годината. Такива моменти ме карат да съм благодарен за малките почивки от състезателния сезон. С нетърпение очаквам следващата среща с новите си приятели и невероятните хора, посветили живота си, за да им помагат”, написа Григор в социалните мрежи.

Както вече се знае, най-добрият ни тенисист няма да играе на турнира в зала „Арена Армеец”, който започва след броени дни. Той трябваше да пътува към Ротердам, където миналата година игра финал там, но отстъпи на Роджър Федерер. Турнирът стартира на 11 февруари, но в последните дни стана ясно, че българският тенисист няма да може да вземе участие заради контузия, свързана с възпаление на сухожилието на дясното рамо./show.blitz.bg

Коментирай