Горещо! Цеци Красимирова обязди... (СНИМКИ)

Горещо! Цеци Красимирова обязди... (СНИМКИ)

Откакто живее в Испания Цеци Красимирова води все по-природосъобразен начин на живот. Старае се да е близо до природата и близо до животните. Особена страст са и конете, за които, както неведнъж е потвърждавала, може да се грижи с часове.

Наскоро фаталната красавица, както мнозина наричат моделката, се омъжи за голямата си любов - бизнесменът Майкъл Струмейтис, досущ като истинска кралица, в истински испански ренесансов замък, а пищната й сватба бързо стана топ тема у нас.

А преди броени дни показа и кой, освен любимият й мъж, я кара да се чувства истински щастлива. Това е нейният любим кон, с когото прекарва часове сред природата.

Цеци Красимирова призна за наркотиците (СНИМКИ)

"Аз наистина съм позитивен човек и се научих да се усмихвам. Нямам проблем с това да намирам доброто, красивото и забавното у хората. Това е част от моето ДНК. Благодаря от цялото си сърце на моите сънародници, които ми писаха и изпратиха благопожелания.

Цеци Красимирова сложи боксовите ръкавици (СНИМКИ)

Опитах се да отговоря лично на всеки един от тях и да им вдъхна надежда, защото най-важното е да следваме сърцето си и да не спираме да мечтаем. Казвам го от позицията на една предана съпруга, майка и приятел, която продължава да гони своите мечти и да върви смело напред", бе споделила Цеци тогава. Но същото, сигурни сме, би казала и сега./show.blitz.bg

 

Коментирай