logo

Горещо! Маги Сидерова си показа дупето  СНИМКА 18+

Горещо! Маги Сидерова си показа дупето СНИМКА 18+

Красивата Маги Желязкова, която преди две години се омъжи и вече носи фамилията Сидерова, не желае да бъде известна, но въпреки това не спира да залива социалните мрежи с провокативни снимки, като акцент винаги е стегнатото й дупе. 

Тези дни къдрокосата моделка реши отново да демонстрира стегната дупара и се пусна полугола пред хилядите погледи на нейните последователи в Инстаграм. Със сигурност има за какво да й завидят жените, а пък мъжете да се отдадат на еротични фантазии, тъй като за годините си моделката изглежда впечатляващо. 

Тя не спира да показва на последователите си някои от ежедневните тренировки, по които я запалил вторият й съпруг Георги. От няколко седмици в светските среди гърми слухът, че двамата са се разделили. Все още никой от тях не е коментирал тази мълва и не се знае истина ли е или не. 

Маги временно работеше като репортерка при Гала в "На кафе", след което изненадващо напусна и реши, че не иска да бъде повече в светския живот. Категорично отказва да бъде светска дама, а ще заложи на фитнес заниманията си, като няма нищо против да помага и на други жени да се почувстват добре в собствената си кожа./show.blitz.bg