Гореща красавица на Нова тв отказала да стане филмова звезда! (СНИМКИ)

Гореща красавица на Нова тв отказала да стане филмова звезда! (СНИМКИ)

Къдрокосата синоптичка Гергана Малкоданска е едно от лицата на Нова телевизия, която въпреки успешната си кариера, е имала съвсем нелетящ старт.

Преди да изгрее в прогнозата за времето, 179-сантиметровата красавица с буйни къдрици се е изявявала като модел в агенцията на Жени Калканджиева „Визаж”. Дори е печелила конкурса „Супермодел на България” и започнала да се снима активно у нас и в чужбина, пише „Марица”.

Заради невероятната си прилика с холивудската звезда Никол Кидман, Гери неведнъж е получавала оферти да се снима в киното. Тя обаче смятала, че няма нужните качества, а и не намирала за редно човек да се разкъсва на няколко фронта.

Преди 10 години, когато била едва 19-годишна тийнейджърка, Гери се явила на кастинг за водещи на прогнозата за времето по несъществуващата днес телевизия Би Би Ти, собственост на оръжейния бос Петър Манджуков. По това време тя учела журналистика в първи курс в УНСС и макар че е от лекарско семейство, мечтаела да бъде тв журналист.

Гергана Малкоданска посрещна РД в Милано! (СНИМКИ)

Забавен архивен видеоклип от пробните снимки на най-колоритните кандидатки, които промениха географията на света, показвайки пълно невежество и липса на елементарни познания по георгафия, се завъртя и в интернет. Повечето от участничките в кастинга не можеха да посочат на интерактивната карта къде се намират европейски държави и едни от най-големите градове у нас. Отговорите „Няма го на тази карта”, „Сигурно е някъде тук” и „Май се е преместила”, твърдяха кандидатките и предизвикваха смях у екипа на Би Би Ти, който трябваше да отсее най-добрите претендентки. Сред тях е и самата Малкоданска, която разпалено ръкомаха, показвайки грешно посоките на света, твърдят „Уикенд”.

И все пак, сред многобройните участнички в кастинга, Гери се оказва една от най-надеждните. Доказателство за това е, че за 10-годишния си стаж като водеща на прогнозите за времето, къдрокосата красавица няма нито един фрапиращ гаф. Тъй като имала проблеми с изговарянето на буквата „л”, веднъж седмично Гери ходела на курсове по правоговор в телевизията.

Гергана Малкоданска стана инвеститор за милиони!

„Започнах още на 19. След кастинг за прогнозата за времето към телевизия ББТ, бяхме избрани аз и още две момичета, които да продължим на ефир. В следващите години минах през различни сфери в телевизионната среда, откривайки „моето местенце” като презентатор на времето по Нова”, споделя преди време Малкоданска, която стана майка през септември миналата година./show.blitz.bg

Коментирай

Лили

Лили 16.04.2019 19:14

Хубава е ...Да е жива и здрава...

lek

lek 17.04.2019 0:15

Здравейте! Имам проблем с килограмите, затруднено ми е много движението навеждането и имам болки в краката и кръста,това ми върна самочувствието!https://bit.ly/2DcqUz1

Валето

Валето 17.04.2019 17:44

Всички знаем, че Визаж е развъдник на компаньонки и момичета по поръчка ... Т.е. снимала се е ама в друго кино ...