Горчиво! Мариан Бачев се жени за... СНИМКИ

Горчиво! Мариан Бачев се жени за... СНИМКИ

Мариан Бачев вдига сватба с майката на двете си дъщери Милена след повееч от 20 години съвместен живот. Изненадващото решение за личния си живот обяви самият актьор в скорошно тв интервю и развълнува много феновете си.

Бачев и половинката му, които се славят като една от най-стабилните двойки в родния шоубизнес, решили да отбележат със сватба годишнината си.

"Има клише, че зад всеки успял мъж седи по една умна жена, което е много вярно. Ако ти не се чувстваш сигурен с нея, винаги нещата ти няма да вървят. Милена създава уют и ме кара да се чувствам стабилен, за да мога да работя и да се грижа за семейството ни. С нея сме от 15 години заедно.

Всички казват: "Ей, ти имаш две деца!" А аз отговарям: "Да, при това от една и съща жена със седем години разлика. Нещата не са случайни.  Тя е по-търпеливата, прави повече компромиси. Актриса е и умее да проявява разбиране за неща, които съм преживял през деня", споделя с вълнение бъдещият младоженец.

Артистът планира да се венчае догодина, а шаферки със сигурност ще бъдат двете дъщери на двойката - Александрина и Косара./show.blitz.bg

Коментирай

ДОН

ДОН 15.10.2020 18:25

Чудо Велико. Или по точно боли ме фара.

Кое е вярно

Кое е вярно 16.10.2020 3:50

20 голин , 15 години???