Голямата любов на сина на Златко Баретата се съблече заради коронавируса СНИМКА 18+

Голямата любов на сина на Златко Баретата се съблече заради коронавируса СНИМКА 18+

Голямата любов на сина на Златко Баретата - Алекс, който си отиде от рядко заболяване - Никол Толева, бе една от популярните ни личности, които обявиха, че са болни от коронавирус.

Социалната изолация, а вероятно и вътрешното осъзнаване на ситуацията, кара красавита брюнетка и нейна приятелка да започнат да шият елегантни предпазни маски. Начинът, по който Никол показа творението си обаче, е повече от горещ. 

Шок! Две родни красавици признаха, че имат коронавирус СНИМКИ

"След първите новини през януари за Kорона вируса, не заминах обратно за Лондон, тъй като прецених, че ще е по безопасно за мен и за близките ми да остана тук. Е и тук ме хвана хаха. Но това не е важното сега. Аз съм добре под домашна карантина, но искам да кажа на всеки, че въпреки мерките, които бях взела за самата себе си, пак се заразих!", пише брюнетката в профила си в социалната мрежа. И продължава така:

"За това е изключително важно да се пазим и грижим както за нас така и за околните. Преди около месец с Цвета решихме, че искаме да направим маски които да предпазват, но и да отиват на външността на всеки един от Вас! Да съчетаем - дизайн, качество и защита! Смятаме, че моделът който изработихме в най-голямата суматоха, успя да инкорпорира и трите качества!

Маските не са само външна опаковка. Представяме ви нашите предпазни маски за многократна употреба с вътрешен джоб, който дава възможност да се слагат и заменят филтри, които получавате от нас".

Фотосите до текста обаче, са по-красноречиви от всички думи, с които е обогатен той.

Припомняме, че Никол Толева е направила тест в софийска лаборатория, след като разбрала, че нейна близка също е дала положителна проба. Взели й проба от гърлото и изчакала 48 часа. Нямала симптоми, освен запушен нос и се чувствала леко отпаднала.

След като става ясно, че пробата е положителна, красавицата бе поставена под пълна 14-дневна изолация и дори не се е наложило да приема по-сериозни лекарства./show.blitz.bg

 

Коментирай

а бе...

а бе... 31.03.2020 11:49

поредният татуиран боклук !

Yuhj

Yuhj 31.03.2020 12:31

Egeti grozotiqta

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 01.04.2020 16:22

http://coronavirus.eti.pw

Романтик

Романтик 01.04.2020 17:45

А сега има ли си тъпкач,след като Баретата джуниър се е преселил в Отвъдното?

маня

маня 01.04.2020 23:51

докога с тия стари снимки, тя вече наближава 50 вие още я давате на 30 намерете си актуални снимки