Голямата бомба за шеф Андре Токев се потвърди! Грози го...

Голямата бомба за шеф Андре Токев се потвърди! Грози го...

Шеф Андре Токев няма да се присъедини към Нова телевизия, въпреки че наскоро гастролира в предаването "Хилс Китчънс", гласят най-актуалните новини из коридорите на медията. Славният готвач и ресторантьор засега остава в bTV - информация, която и самият той потвърждава наскоро.

"На такъв етап съм, че мисля върху нови проекти. В момента си върви и предаването ми "Ловци на храна". Двамата с Петър Михалчев само гостувахме в "Хелс Китчън" по покана на Виктор Ангелов, което не означава, че ще имаме редовен ангажимент там и в бъдеще.

Шеф Андре Токев шашна принца на Камбоджа СНИМКИ

Просто хапнахме, пийнахме и си припомнихме старото време, когато тримата бяхме жури в "Мастършеф", споделя в скорошно интервю Токев. И допълва, че на запад е нещо съвсем нормално колеги готвачи да си разменят визити в ефир, дори и да работят за конкурентни телевизии.

Ето къде отиде Андре Токев веднага след затвора СНИМКА

От bTV обаче, хич не са останали доволни от появата на Токев в ефира на конкурентната телевизия. Дори ще се опитат да го ограничат с договор, за да не се показва занапред другаде, пише "Уикенд"./show.blitz.bg

Коментирай

12345

12345 21.03.2023 12:21

Пиян готвач-весела къща.

МЕНЮ

МЕНЮ 21.03.2023 13:19

1-Винен кебап 2 Пияни вишни 3

Нова рецепта

Нова рецепта 21.03.2023 15:35

Новата рецепта на Токев е "Печени до червено спирачни дискове на асфалт, с полицейска салата и затворническа заливка от сирене от мръсни чорапи от доживотник."

Alex

Alex 21.03.2023 18:23

Чета коментарите и се отвращавам от просташкият език на коментиращите.Токев си плати за глупостите,които извърши.Сега какво,да иде да прости по улиците ли?Той си е майстор и такъв ще бъде и занапред!А тия,които му мерят питиетата,сигурно се напиват всяка вечер!

sandy048

sandy048 22.03.2023 7:31

Токев е Мастър шеф ! Никой не може да го отрече--защо забравяте библейското - "Който е безгрешен ,да хвърли първи камък -- "Пък и едвали ли се интересува от злобните коментари---