Голяма рокада в Нова! Гала отиде при... СНИМКИ

Голяма рокада в Нова! Гала отиде при... СНИМКИ

Неочаквана голяма рокада се случи в Нова тв, а коментарите в мрежата са достатъчно колоритни, за да приковат вниманието. Тв водещата Гала остана без студио и се наложи колега да я приютява. Не кой да е, а Цецо от "Семейни войни".

Зрителите на "На кафе" онемяха тази сутрин, когато видяха как Гала и колегите й от панела се оказаха бездомници. Появиха се при Цветомир Иванов, който води играта "Семейни войни" по същата медия.

Чистка в Нова: Гала пак сменя панелистите в "На кафе" СНИМКИ

"Добро утро на всички зрители на "Нова телевизия". За мен това е изключително необичайно да го кажа в този час, защото "Семейни войни" се излъчва в 17 ч. всеки делничен ден. Но ще кажа нещо изключително нетипично, което е за този час - в 9,30 ч. аз първи и единствен в целия свят ще кажа следното изречение:

"Добро утро и добре дошла на кафе на Гала". Радвам се, че си тук и мога да ти дам възможността за малко да бъдеш в моето студио и да го ползваш", заяви Цецо.

"Даже си ми дал и лого. Благодаря ти за гостоприемството, защото е прекрасен колегиален жест. Да кажем и на зрителите - "Нова" си има прекрасна нова и модерна сграда и ние се местим там от следващата седмица. А в момента местят декора - този, който обичате и на който сте свикнали да ни гледате. Но това отнема време и ще се случи през тази седмица.

Затова ни приютява при себе си Цецо и ти благодаря. Да кажа на зрителите още, че през миналата седмица успяхме да запишем на нашия си декор много интересни срещи и теми, които предстои да видите. А тук ще се случват малко по-нестандартни неща", каза Гала.

"Идеално, защото това студио не е свикнало на възпитанието сутрин. То е свикнало на малко по-така отношение следобед, но за сметка на това се радваме. То хубаво сте дошли, но с празни ръце, което е малко притеснително. Поне виждам чашата вода и кафето", пошегува се Цецо Иванов, след което покани и панелистите./show.blitz.bg

Коментирай

Кец

Кец 20.03.2023 14:27

Мечтата ми е да цельвам краката на Гала

Галка

Галка 20.03.2023 14:53

Не знам защо пишете за тази Световна новина - Гала при Лилипута - щяла да има ново скъпо студио

Мони

Мони 20.03.2023 15:32

Скъпо студио,заобиколена с идиоти и най вече Патрашкова. Нямам думи! Егати сектата!

Хую

Хую 21.03.2023 1:14

На Гала яко на муцунката ....искам да го ближе ближе....

Доц. д-р Гиньо Кологов - акушер-гинеколог

Доц. д-р Гиньо Кологов - акушер-гинеколог 21.03.2023 3:49

Гала бременна ли е?! Щото сякаш на снимката по-горе се вижда бременно коремче под рокличката й.

ха ха Хо

ха ха Хо 21.03.2023 9:29

Двете най-тъпи предавания по Нова тв. в едно студио.