Голяма мъка налегна Геро, той вече не може...

Голяма мъка налегна Геро, той вече не може...

Герасим Георгиев-Геро вече съвсем е замязал на сумист..

Талантливият актьор и бивш водещ на „Господарите” така се е окръглил, че само операция на стомаха може да го спаси от свръхтеглото му. Навремето Люси Иларионов имаше същите габарити, но си сложи гастрален пръстен в корема и успя да смъкне половината от килограмите си.   

Звездата на Малък градски театър „Зад канала” не може да намери по бутиците елегантни дрехи за гигантското си тяло, затова се носи предимно с анцузи, пише "Уикенд". Спортните долнища и горнища са от разтегателни материи и засега все още побират кълките и паласките на Геро. Симпатичният русенец твърди, че е свикнал с огромната си телесна маса и че тя не му пречи, но все пак прави отчаяни опити да поотслабне. Онзи ден той си купи за обяд само половин литър портокалов фреш, видяха папараци. За да редуцира теглото си актьорът пуши и много цигари, но за жалост това не му помага особено. 

Драстичното надебеляване на Герасим не се дължи на лакомия, а на здравословен проблем. Последният се отприщил от стрес в следствие на тежка автомобилна катастрофа край връх Шипка. ПТП-то станало преди години по вина на водач на камион - многотонажното возило навлязло в насрещното движение и се блъснало челно в колата на театрала. Младият артист оцелял в сблъсъка, но в месеци по-късно започнал да пълнее./show.blitz.bg

 

Коментирай