Голяма изненада: Зуека и Ани чакат трето дете? СНИМКИ

Голяма изненада: Зуека и Ани чакат трето дете? СНИМКИ

Ha 58 години Васил Василев-Зуека май е в очакване на трето дете. Причина за тази мисъл е факта, че половинката на актьора - Ани Вичева, изглежда доста напълняла в последно време, след като само преди година бе успяла да стане слаба като фиданка.

За огромната промяна във външния вид на Ани Вичева, настъпила в рамките само на няколко месеца, се разбра благодарение на снимки, които певицата Кристина Димитрова публикува в социалните мрежи. Криси Димитрова отпразнува своя 63-ти рожден ден в Испания, където се е срещнала за обяд със звездното семейство.

Зуека намърда дъщеря си в bTV, ето на каква работа се уреди

 От кадрите и видно, че Ани Вичева е качила поне 30 килограма, след като миналата година беше отслабнала с около 20 (от теглото си преди да напусне България). Изглежда, че семейството е напът да се увеличи скоро.

През лятото на 2022-pa емигриралият в Испания актьор се беше върнал за малко в страната ни заедно със съпругата и сина си Стефан. Тогава още Ани бе закръглена, след което успя да постигне мерки почти като на фотомодел. От тази й форма обаче, сега няма и следа, а промяната е толкова очебийна, че хората подозират бременност.

Добре си живее, ето го жилището на Зуека в Испания СНИМКИ

Скоро Ани трябва да навърши 48 години - възраст, в която напоследък все повече жени успяват да станат майки, особено ако разчитат на съвременната репродуктивна медицина, пише "Уикенд".

Припомняме, че първото дете на двойката дойде на бял свят през пролетта на 2014-та - синът им Стефан. Когато замина за Испания, актьорът обяви, че го прави основно заради момчето - защото не искал то да расте в неблагоприятната българска среда. Семейството емигрира малко преди детето на стане ученик, и го записа в местно школо.

Говори се, че преди да напуснат страната ни, домът на Ани и Зуека в София е бил ограбен. Вичева била пред нервна криза, защото не се чувствала спокойна да живее в България. Явно обаче в Испания се е успокоила и нищо чудно да е поискала да има второ дете, пише още изданието.

Освен сина си, родният актьор има и голяма дъщеря от бившата си жена - режисьорката Нина Димитрова. Това е Девина Василева, която вече има успехи в киното като режисьор. Ако действително Ани e бременна, Василев ще стане баща за трети път на 58-годишна възраст./show.blitz.bg

Коментирай

kravar

kravar 06.08.2023 15:17

STIGA S TOQ POMQR OAKAN S DIARIQ !

Ееее

Ееее 06.08.2023 17:48

Тази е голяма дебелана

кккк

кккк 06.08.2023 17:54

избягали са от кенефа бг.

Фънки

Фънки 06.08.2023 20:42

този е грозен мангал

Абе,

Абе, 06.08.2023 23:37

току няма и забремените някоя,без тя да знае.

Капитана

Капитана 06.08.2023 23:50

Трябва да му се даде медал щом може да го вдига на такива грозотии!И първата и втората жена са достойни за бостанско плашило!Ужасссссс

Shrek

Shrek 07.08.2023 2:14

Че, ако не е първата или втората му жена този беззъбият некадърник сам ли си е родил син ???

Чочо

Чочо 07.08.2023 23:23

Ами да расте синът му в " благоприятната испано-циганска среда",а колкото до домът му... с готовите комунистически пари на жена му измъкнати и изпрани в Испания ,могат и къща в Барселона да си купят,и това ще стане ,но лека ,полека да не бие на очи.