Голяма и неочаквана изненада за "Ритон" в Стара Загора ВИДЕО

Голяма и неочаквана изненада за "Ритон" в Стара Загора ВИДЕО

За Стара Загора днес е празничен ден, защото в града гостуват любимците от "Ритон", за да поднесат златните си хитове и чисто новите си песни, които вече дават заявка за потенциални хитове. Концертът им е тази вечер от 20:00 ч. в Летния театър и е част от националното турне.

За Катя и Здравко Стара Загора със сигурност е специален град, където са гостували много пъти. Градът на липите често е прадставян и като родния град на Здравко, което въпреки че не е така, носи усмивки за дуета.

"Ритон" направиха голям подарък на учителите ВИДЕО

"Не съм родом от Стара Загора, но много обичаме този град с Катя. Нямаме търпение да се срещнем с многобройната му публика и атмосферата на Летния театър. Използвам възможността и да поздравя кмета Живко Тодоров, който стана Кмет на годината и да пожелая бъдещи успехи и на него, и на общината. Радваме се, че концерта съвпада с тази награда", споделя Здравко.

Със сигурност не знаете този любопитен факт за "Ритон" ВИДЕО

Малцина знаят, че бащата на Здравко - Цоко Желязков, е бил един от най-видните адвокати в Стара Загора. Факт, с който не само Здравко и Катя се гордеят, но и целия град.

Публиката в Стара Загора със сигурност се готви с голям ентусиазъм за срещата си с Катя и Здравко, които винаги умеят да поднасят ефектни изненади от сцената. Този път обаче, и хората са решили да изненадат дуета по свой начин - как точно - ще стане ясно тази вечер в Летния театър./show.blitz.bg