Голям скандал около Сузанита: Майка й източила 70 бона от...

Голям скандал около Сузанита: Майка й източила 70 бона от...

В последните дни отново семейството на скандалната певица Сузанита отново напомни за себе си и пак не мина без скандал, както се случва обикновено. 

Този път информациите са свързани с майката на Сузанита - Шенай и с обвинения, тиражирани в социалната мрежа Тик Ток за нея. Според потребители тя редовно злоупотребявала с приходите, получени чрез благотворителна дейност и дори - че е източила цели 70 000 лева!

Не е за вярване какво се случи със Сузанита на магистралата

От известно време насам бившата жена на Орхан Мурад събира пари в интернет чрез профила си в Тик Ток за закупуване на апарати за лимфен дренаж, необходим за поддържането на живота на болни от рак с отстранени лимфни възли.

Наскоро още огън в скандала хвърли и популярният гримьор Валентин Кулагин, който призна, че има информация, според която Шенай имала система за източване на пари за въпросните уреди.

"Оказва се, че тази жена е взела около 70 хиляди лева за благотворителност, без да има фирма. Няма и регистрирана фондация за целта, а защо не го е направила? Твърди, че машинките, които закупува със събраните средства, са на стойност 1200 лева за брой, а всъщност истината е, че ги закупува от китайските сайтове за 50 долара", сподели по време на лайв Кулагин.

Неочакван обрат: Сузанита и Орхан Мурад си простиха, тя призна, че...

"Направи си скули, нос за втори път, бюст. Тези операции са забранени, когато някой има разсейки", поясни след това гримьорът, визирайки през цялото време здравословното състояние на Шенай, която пък преди време бе разкрила, че разводът й с Орхан Мурад й е докарал стрес, от който развила втори рак. Злокачественото образувание било в областта на дясната гърда, което след 8-часова операция е изрязано в турска болница.

"В същото време тази жена какви салта прави на камера, за да й пускат подаръци под формата на точки, които осребрява след това за съмнителната й благотворителност", учудва се Кулагин на енергията, която Шенай пръска, докато бори болестта си. Към момента телефоните на Шенай са изключени и тя не е коментирала твърденията, пише "Галерия"./show.blitz.bg

Коментирай