Годжи каза цялата истина за Цитиридис, срина го със земята

Годжи каза цялата истина за Цитиридис, срина го със земята

Музикантът от „Ку-ку бенд“ Георги Милчев – Годжи се отнася леко подигравателно към водещия Николаос Цитиридис. Нарича го „гърчето“, иронизира го, че го дават само веднъж седмично.

Наследникът на Слави Трифонов в национален ефир не е долюбван от екипа на Дългия. Макар рядко да си позволяват коментари по негов адрес, обикновено са иронични.

„Гледах реклама на „гърчето“ в бившата телевизия, в която работихме. Стана ми смешно, защото първоначално предаването беше всеки ден по един час, после всеки ден по половин час. Сега е половин час само в петък, но логото е „Вдигаме нивото!“. Това е положението“, сподели музикантът в подкаст с негово участие. Годжи не спомена директно дори името на бившата телевизия, в която се излъчваше „Шоуто на Слави“, явно да не звучи като заяждане към тях. Но за Цитиридис на няколко пъти подметна иронично, че „вдига нивото“.

Началникът на музиканта – Слави Трифонов, също не крие, че изобщо не смята за достоен наследника си.

„Мисля, че е голяма глупост да понтираш шоуто ми. И като знаци, и същото студио… Човекът няма никакво чувство за хумор, а се опитва да има. Мисля, че е много млад за такова нещо. То е като разликата в поезията и литературата. Когато човек е млад, може да пише поезия, но за да пише проза, трябва да има опит. Затова големите американски водещи, стартират над 40-годишни. Аз започнах на 33, беше различна обстановката. Трябва да се дава път на младите, но понякога трябва и да се спират. Младостта понякога е голяма глупост и затова ако дадеш място на млад глупав човек, значи че ти си стар глупав човек“, каза преди време Слави пред Маги Халваджиян.

Самият Цитиридис също не харесва да го сравняват с Дългия. „Като почнах шоуто, едни ми казваха: „Ей, византиец, никога няма да станеш като Слави.“ Радвам се и дано. Един стига и даже е отгоре“, категоричен е Николаос. Освен мнението си за Цитиридис Милчев не скри и факта, че не харесва прякора си Годжи.

„Той е за телевизията. Честно казано, предпочитам да ме наричат „Чичо Гошо“ или просто Гошо на улицата“, убеден е басистът./show.blitz.bg

Коментирай

КРИВОДОЛСКИ БИК

КРИВОДОЛСКИ БИК 03.12.2023 10:01

КАКЪВ ЧИЧО ГОШО, БЕ НЕЩАСТЕН АЛКОХОЛИК!

КРИВОДОЛСКИ БИК

КРИВОДОЛСКИ БИК 03.12.2023 10:01

КАКЪВ ЧИЧО ГОШО, БЕ НЕЩАСТЕН АЛКОХОЛИК!

Филибелия

Филибелия 03.12.2023 13:21

Знам че на Учиндолския Академик Езика му Е голям,но излезна че има и по голям.Със него няма да си лижи мърсолите от носа А ще си задоволява задните части, а защо не и на околните,та това няма да е за първи път.........????

Alex

Alex 03.12.2023 14:20

И до сега е неизвестен този,който набута този изкуствен човек,палячото Ципура.Дори половин час му е много.Тоя трябва да отиде да се прави на интересен в цирка,ама не! и за там не става.Ролята на клоуна е сериозна работа!

hehe

hehe 03.12.2023 16:10

славуца се оплаква, че копирали шоуто му....че той открадна шоуто на Тодор Колев - идеята, декорите, оркестъра.Само талантът му за съжаление не успя да вземе. Не мръдна и на йота простачето му с простаче...стана на 50 години и никаква градация, само деградация и на тялото, и на ума.

БАБА ДОРА

БАБА ДОРА 03.12.2023 17:09

Не е ли по– добре такива простаци и алкохолици като ТОЗИ, на който и името му не трябва да се казва, да не се появяват по медиите!!!

Защо?

Защо? 04.12.2023 0:32

ви ебем майкята на шоутата

Parahod

Parahod 04.12.2023 12:39

„Мисля, че е голяма глупост да понтираш шоуто ми. " казва Слави! Но не и когато в началото,по същия начин пунтираше шоуто " Как ще ги стигнем" на Тодор Колев

Фен

Фен 14.12.2023 20:32

Бил деградирал.МИ не мое и душата в рая и уя в сливата.

Слона

Слона 17.12.2023 11:50

То Гожито си е. Педал ; моята крава ако не роди твоята да умре;