Годжи затъна в борчове, запорираха всичките му фирми...

Годжи затъна в борчове, запорираха всичките му фирми...

Георги Милчев-Годжи е затънал в борчове, шушука се от няколко месеца в светските среди.

Няколко финансови институции са го погнали. На свое име музикантът има регистрирани няколко фирми, като на част от тях той е едноличен собственик, други пък са в съдружие с трети лица. Нито една от тези компании обаче реално не му носи финансови дивиденти.

Справка в Търговския регистър показва, че върху дружествените дялове на Годжи са наложени запори от различни финансови институции при това за сериозни суми. 

Потрес! Братът на Годжи развел Ицо Хазарта

Само един от запорите, който е в полза на голяма банка, възлиза на над 330 000 лева и е наложен още през 2017 година. Отделно от това китаристът има запори на дружествените дялове и от НАП, като сумите са в размер на десетки хиляди левове. По-голяма част от възбраните са поставени в периода между 2017 и 2018 година, когато Годжи стана баща за трети път на малката Цвета. Дали китаристът към днешна дата изплаща огромните си задължения, които възлизат на стотици хиляди левове, не е ясно. Факт е обаче, че поредният запор е настъпил едва преди няколко месеца. През юни тази година от НАП са наложили такъв и върху дружествения му дял във фирмата, в която участие имат настоящата му половинка Надежда и брат му Иво. При наличието на толкова сериозни задължения е напълно възможно запор да е наложен и на част от заплатата на Годжи. От дълги години той получава сред най-големите възнаграждения при Слави - поне 5000 лева според запознати.

Само дето и шефът му не е в цветущо финансово състояние и това утежнява финансовите проблеми на китариста, пише Галерия. Слави изнемогва да издържа сам телевизията си и заради липса на реклами дори се принуди да я направи платена. Говори се дори, че е намалил драстично заплатите на служителите си./show.blitz.bg

Коментирай

Вени

Вени 18.09.2020 10:23

Защо го мислите ГОДЖИ колко хора са бедни ВИЕ ни занимавате с ГОДЖИ той има богати приятели!!!

КРИВОДОЛСКИ БИК

КРИВОДОЛСКИ БИК 18.09.2020 10:47

НЕ МОЖЕ КОГАТО НЯКОЙ ИМА ВЪЗ МОЖНОСТТА ДА СЕ ИЗЯВЯВА ПО РАЗНИ КАБЕЛАРКИ, ДА СИ МИСЛИ, ЧЕ Е ВЪРХЪТ, А В СЪЩНОСТ Е НА НИВО МИНУС. И ТОВА НИВО СЕ ДОКАЗВА ВЪВ ВСИЧКИ ОТНОШЕНИЯ - КАТО СВИРДЖИЯ, КАТО ОБЩА КУЛТУРА, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЧАЛГАТА И ЦИНИЗМА. КАКВОТО СИ Е НАДРОБИЛ НЕКА СИ ГО ИЗКУСА!

Петър

Петър 18.09.2020 14:58

Антибългарина които ви като мангал във Варна в деня на националния траур и да го мисля.Има ръка ама е продажнно лайно,не ме интересува.

НАИВЕН

НАИВЕН 20.09.2020 7:31

ТОЗИ ГОДЖИ НЕ МИ Е НА НИВОТО ЗА ДА МЕ ЗАНИМАВАТЕ С НЕГО ПРОСТ Е МАЛКО ДА КАЖА ТОЙ Е ЕДИН ПРОСТАК НА КВАДРАТ С НЕГОВИЯ РАБОТОДАТЕЛ СЛАВИ ЛАЙНОТО ИМПОТЕНТНО И ГРОЗНО КЬОРАВИЯ ДЪЛГУЧ БЕЗДАРНИК ЕГОИСТ ЗАШЕМЕТЯВАЩО ТЪПО КОПЕЛЕ

НАИВЕН

НАИВЕН 20.09.2020 7:33

ТОЗИ ГОДЖИ НЕ МИ Е НА НИВОТО ЗА ДА МЕ ЗАНИМАВАТЕ С НЕГО ПРОСТ Е МАЛКО ДА КАЖА ТОЙ Е ЕДИН ПРОСТАК НА КВАДРАТ С НЕГОВИЯ РАБОТОДАТЕЛ СЛАВИ ЛАЙНОТО ИМПОТЕНТНО И ГРОЗНО КЬОРАВИЯ ДЪЛГУЧ БЕЗДАРНИК ЕГОИСТ ЗАШЕМЕТЯВАЩО ТЪПО КОПЕЛЕ