Гъмов с отнета шофьорска книжка и... СНИМКИ

Гъмов с отнета шофьорска книжка и... СНИМКИ

Станимир Гъмов в момента се готви усилено за предстоящата премиера на представлението "Кучки" в "Сълза и смях" и въпреки че винаги дава вид на човек с много добро настроение, май не му е много до смях.

Наскоро актьорът бе засечен на излизане от театъра в компанията на колегите си Даниел Пеев - Дънди, Албена Павлова и Неве Бозукова. Компанията тръгна по столичната улица "Раковска", подхвърляйки шеги и закачки. Видът на Гъмов обаче, направи впечатление, тъй като той бе видимо недоспал и уморен.

Гъмов се нафирка до козирката на РД на Константин СНИМКА

Накрая дамите си взеха довиждане с господата и продължиха пеша, а Дънди и Гъмов се метнаха на малък син автомобил - една от електричките, които се дават под наем из цяла София. Зад волана обаче се настани артистът от "Съни бийч", а не Гъмов.

Ето с коя жена спи Гъмов СНИМКИ

Обикновено Гъмов се движи с черни очила, които прикриват торбичките и сенките под очите му, които според мнозина са не толкова от недоспиване, колкото от редовни алкохолни почерпки, пише "Уикенд".

Според изданието дори Станимир Гъмов от няколко месеца е с отнета шофьорска книжка именно поради тази причина./show.blitz.bg

 

Коментирай

Илиев от Стара Загора

Илиев от Стара Загора 25.01.2022 17:37

Е,пък то е грехота,актьор да не пие редовно...вижте Чочо Попйорданов,Иван Ласки-сега и Гъмов!