Геро призна за тежка катастрофа, която променя кардинално живота му СНИМКИ

Геро призна за тежка катастрофа, която променя кардинално живота му СНИМКИ

Наскоро в "На кафе" Герасим Георгиев-Геро призна, че не му остава време да спортува, за да сваля излишните килограми, които обаче успешно се повлияват в негова полза и от твърде натовареното му ежедневие, в което също се горят немалко калории.

Актьорът, който застана на мястото на Димитър Рачков в "Маскираният певец" и "Като две капки вода", от години се мъчи да влезе във форма и да свали излишното от теглото си. Но с минимален или никакъв успех. Преди години пък, съпругата на Геро - Цвета търсила информация за операции на корема, които се извършват в турските болници и дори се допитала до екипа на хирурга, оперирал режисьора Люси Иларионов. Сумата за подобна интервенция обаче, била колосална.

Геро е неузнаваем, отслабна ударно! СНИМКИ

Дори и въпреки подобна интервенция, напоследък Геро изглежда много по-свеж и видимо отслабнал. А на младини актьорът спортувал активно - тренирал танци, борба, даже футбол. През уикендите с приятелите му ритали с часове. Всичко това секнало, след като Геро пострадал от скъсване на ахилесовото сухожилие.

Освен това преди 18 години Герасим Георгиев претърпява и катастрофа, след която рязко качва килограми, защото метаболизма му се обръща, вероятно от стреса. Инцидентът се случва на връх Шипка, а след него Геро е бил три дни в болница с комоцио.

 "Целият живот е постлан с падания и ставания. Важното е да намериш сили да се изправиш и да продължиш. Трябва да се приеме като някакво изпитание, което ти е дадено да го преминеш", споделя Геро, който не е спирал да вярва в силата на доброто в хората./show.blitz.bg

Коментирай