Геро пред фалит, не смогва да плаща ипотеката си

Геро пред фалит, не смогва да плаща ипотеката си

Герасим Георгиев-Геро е на път да се разори.

Актьорът е без работа от 8 март, когато бяха затворени всички закрити сцени. Русенецът се издържа само благодарение на таланта си и с въвеждането на извнредното положение доходите му изведнъж паднаха драстично.

Още повече, че заради забраната за събиране на хора секнаха и частните партита и фирмените тържества, които допълваха бюджета му, пише "Галерия". 

Така в един момент Геро се оказа само на скромна заплата от театъра и редки участия в "Господарите на уеба". Символичните суми по никакъв начин не могат да посрещнат нуждите на семейството.

Затова в момента всички рзчитат на заплатата на съпругата на Геро, която е спортен репортер в малка телевизия. Герасим се надява театрите да бъдат отворени съвсем скоро, за да се върне към предишния начин на живот и най-вече да може да обслужва кредитите си. 

Русенецът все пак успя да разсрочи ипотеката на апартамента и лизинга на колата си. В неговото положение са много други актьори, но малцина успяха да преглътнат гордостта си и да споделят, че се справят много трудно. 

Един от тях беше Ованес Торосян, който чистосърдечно призна, че със съпругата му, също актриса, едва свързват двата края. Той дори не е на щат в никой театър и се наложило да взема заеми от приятели./show.blitz.bg

Коментирай

ми,

ми, 30.05.2020 20:24

Във верига Фантастико винаги търсят персонал.Няма срамна работа.Какво са захленчили халтураджиите.

Станчев

Станчев 30.05.2020 21:42

Като живеят на широко сега да видят как живеят хората от селото. Колко хора си позволяват и големи жилища и нови коли. Айде холан

kabin40

kabin40 31.05.2020 0:05

така така