Геро избухна с признание за COVID-19, обвини...

Геро избухна с признание за COVID-19, обвини...

Герасим Георгиев-Геро узбухна гневно, изразявайки непоносимостта си към боклуците, които навсякъде и по всяко време се разпространяват у нас.

"Ние, хората, сме Ковидът на тази Земя! Наистина мисля, че все едно някой е направил сценарий, за да затрие този свят като морал, като семейство, като ценности. Към затриване отиват нещата. Не се шегувам. И причината е в нас, хората, разбира се. Ние първо разболяхме тази земя и сега се чудим защо се случват катаклизми. И ние дупчим, изсушаваме, замърсяваме, изсмукваме. Земята няма да издържи дълго време на това. Дано оцелеем. Ако събираме след себе си, няма толкова да пакостим на природата. Все пак сме част от нея, това не бива да се забравя", заявява наскоро актьорът в интервю пред столичен ежедневник.

Ето какво се случва с Геро след "Капките"! Призна за голяма промяна

Геро, който в момента релаксира заслужено след като имаше доста динамични работни месеци, няма как да остане равнодушен пред родната немърливост. И най-много се дразни на прословутата българска черта - "където и да отидем, все си мислим, че някой ни е длъжен. А не е така. Не може да мислим все по този вначин - и след нас и потоп".

Герасим Георгиев-Геро: Сравнения с Рачков винаги ще има, това е част от играта!

Според Геро наесен няма да има нов локдаун. "Все пак има доста ваксинирани хора. Локдаунът не ни направи по-добри, напротив. Става все по-зле. Започват да изскачат повече низките страсти и чувства и всеки мисли още повече само за себе си. Дано светът оцелее"./show.blitz.bg

Коментирай

.....

..... 31.07.2021 11:16

Геро може да пръдне мощно...и гневно

Alex

Alex 31.07.2021 12:09

Геро,не откриваш Америка!Сега ти е дадена възможност да се изкашляш,кашляй се.Прав си в едно-всеки търси вина в другия,третия,петия,но в себе си не!Обаче,обаче скоро шъ съ управим,както едно време за 800дни под управлението на едносричните чалгаджии.Ще се започне едно ограмотяване,не ти е работа!

тъуъткгуктгг

тъуъткгуктгг 31.07.2021 14:16

Голям баклук е този Геро. Чалгар и халтураджия от Прехода. Хора като него са проблемът на Земята.

Бай Ху

Бай Ху 01.08.2021 10:23

Голям ум е Геро! Как само е избухнал! И на мен ми идва да избухна като гледам него и мазните му арменски чорбаджии, които са идеалното олицетворение на тези които ламтят за пари без да допринасят с нищо за обществото, човечеството и Земята.

Pelko Bichkiev

Pelko Bichkiev 01.08.2021 13:36

Псувам с удоволствие и мярка мъжката проститутка Борсуков от село Банки