Гери-Никол разкри нещо много пикантно за гаджето си СНИМКИ

Гери-Никол разкри нещо много пикантно за гаджето си СНИМКИ

Откакто е във връзка с ММА боеца Дани Илиев тийнсензацията Гери-Никол направо кипи от енергия, а от известно време е много щедра и откъм пикантни признания за взаимоотношенията с любимия.

"Откачени сме и двамата. Дори приятелите му се чудят как си е намерил същата откачалка като него, но в женски вариант", призна преди броени дни в тв интервю за "На кафе" сексапилната изпълнителка. И добави нещо, което учуди много феновете й.

Голата Гери-Никол скандализира навръх Великден СНИМКА 18+

"Истината е, че е болно ревнив господинът". Как точно изразява ревността си Дани Илиев обаче, не стана ясно, за сметка на това по думите на певицата - и двамата са големи хора и се опитват да се справят разумно със ситуацията и с ревността.

Изненада! Вижте какво направи Гери-Никол с гаджето си

Припомняме, че Гери и Дани Илиев са заедно от около година, а любопитна подробност е, че далеч преди да го срещне, тя се запалва сериозно по бойните спортове. "В мен има много спортна злоба", категорична е изпълнителката на "Шефе, шефе".

"Когато Дани се готви за мач, много внимава с яденето и аз се готвя с него. Имам някого, който ми дърпа синджира и ми казва: Какъв сладолед, какви палачинки? Луда ли си? Благодарна съм му, защото така поддържам форма, а и професията ми го изисква", добави още с усмивка Гери-Никол./show.blitz.bg

 

Коментирай