Гери Малкоданска се върна в "На кафе", но този път като... СНИМКA

Гери Малкоданска се върна в "На кафе", но този път като... СНИМКA

Новият сезон на "На кафе" стартира, а на зрителите им прави впечатление повече интериорът, отколкото панелистите в студиото. Оказа се, че този път екипът на предаването е заложил на професионалисти в областта, за да преобразят студиото си в нещо наистина удивително. 

И макар бременната Гергана Малкоданска да не е вече сред панелистите в "На кафе", всъщност всеки делничен ден е на работа в шоуто. Тя е "виновна" за красивия декор в студиото на "На кафе", който прикова вниманието на всеки с изтънчен вкус. 

Половинката на Гери Малкоданска - интериорният дизайнер Алекс Ковачев, е аранжирал декора на предаването на Гала. Оказа се, че къдрокосата синоптичка е нагазила доста дълбоко в дебрите на професията на половинката си и лично е помагала с идеи при декорирането. 

 

Този телевизионен сезон съм заложила на работни понеделници и не само, ама без грим. Тоест физически не съм на панелската част в "На кафе" , но пък заедно с Алекс Ковачев и "Elegant Living"   аранжираме красиво студиото. И ето … все едно съм там", радва се Малкоданска. 

Припомняме, че Алекс Ковачев е правил и дома на тв водещата Гала, а тяхното познанство датира преди постъпването на Гери в телевизията. Ковачев е търсен интериорен дизайнер по цял свят, а проектите му са зашеметяващи и отличени с престижни награди в областта./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,

Ами, 14.09.2021 10:11

Тази ми стана неприятна от двете и присъствия в "Черешката на тортата"и каквото и да прави не мога да си променя мнението,че е куха фукла.

Теди

Теди 14.09.2021 17:39

Не се наяде тази пиявица.То не бяха Черешки,памперс реклами и какво ли не.Само едни и същи лица.Отвратително и повръщня.

Пуу

Пуу 15.09.2021 0:28

Тази къдрава помия, адски неприятна. Кой въобще я пробута, хилава безцветница

Ани

Ани 15.09.2021 12:11

грозна и противна,но се бута навсякъде,за да лапа парички

Деси

Деси 15.09.2021 13:12

Да, такива са. За съжаление. Масово опростачване на населението! Това е БЪЛГАРИЯ!!!

Знаеща

Знаеща 15.09.2021 23:20

"Ами"добре го е казал. Куха,некадърна и една салата да направи. Синът на Доган я набута в Нова тв и оттам ще лее чар и ум докато не излезе в майчинство

НОНИ

НОНИ 16.09.2021 7:34

ЧИСТ КОН