Гена Трайкова най-накрая бременна?

Гена Трайкова най-накрая бременна?

Гена Трайкова се е превърнала в друг човек само за два месеца. Шефка на новините в Би Ти Ви, която винаги е била изключително дребничка и стройна, напоследък така се е закръглила, че не прилича на себе си.

Дали пък не е решила най-после да стане майка? Това се питат в нюзрума на телевизията.  

Шокиращата промяна във външния вид на бившата водеща от Би Ти Ви лъсна на снимки, правени по повод 19-ия рожден ден на новините в телевизията. По традиция екипът организира вътрешно гласуване, с което определи кои са най-добрите репортер, кореспондент, оператор, продуцент и монтажист за годината. Шефовете Венелин Петков и Гена Трайкова се снимаха с отличените с награди свои подчинени, пише "Уикенд". Точно тези кадри издадоха, че с Гена става нещо странно. Тя никога не е била така едра и пълна, както на въпросните снимки. Прави впечатление, че на едната от тях бившата водеща на централната новинарска емисия държи корема си точно както имат навик да го правят бременните жени. Дали наистина Трайкова е успяла да хване един от последните влакове и на своите 41 години най-после да забременее?

Това засега не може да се каже със сигурност. Но е факт, че журналистката никога досега не е имала проблеми с килограмите, а тази метаморфоза с тялото ѝ е настъпила в рамките само на два месеца.

Последното публично събитие, на което шефката на новинарите в Би Ти Ви се е появявала, беше партито по повод старта на новия тв сезон през септември.


Тогава тя бе изключително слаба и стройна, каквато зрителите я познават открай време. Правеше впечатление, че не беше сама на купона. Компания ѝ правеше непознат за широката аудитория кавалер, който изглеждаше доста по-възрастен от нея. Трайкова цяла вечер държеше чаша бяло вино и цигара. Дали обаче наистина е пиела и, ако да, в какви количества, не може да се докаже. Колкото до цигарата, много бременни жени си позволяват да пушат, въпреки че лекарите са категорични, че това е вредно за децата им. С просто око се вижда, че Гена е напълняла поне 10 килограма от септември досега.

Това не може да се разглежда като сигурен знак, че носи дете, но трудно може да се открие друга причина за толкова скоростна промяна във фигурата ѝ. Ако не е бременна, може би е на хормонална терапия, чиято вероятна цел е бъдещо зачеване на журналистката.

Говори се, че в миналото тя е била бременна от своя дългогодишен екранен партньор Венелин Петков, с когото имаше дълга връзка. Тогава обаче направила аборт. В светските среди се носят различни слухове за причините да не пожелае да роди бебето – от това, че го е махнала тайно от бащата, с което е предизвикало раздялата им, до това, че именно таткото не е искал деца, затова я е накарал да прекъсне бременността. Дали във всички тези клюки има нещо вярно, сигурно знае единствено самата Гена Трайкова./show.blitz.bg

 

Коментирай