logo

Галка от "Каризма" се показа гола СНИМКА 18+

Галка от "Каризма" се показа гола СНИМКА 18+

Галка от "Каризма" реши отново да напомни за себе си, след като през последните месеци не беше активна в социалните мрежи. Този път го направи с помощта на еротиката, която е доказано средство за лесна и бърза слава. 

Бившата дуетна половинка на Миро сподели интересен еротичен кадър от златните времена, когато отношенията между тях бяха наред и трупаха фенове и слава, за които им завиждаха всички изпълнители. 

Изпълнителката се показа доста разголена на корица на старо списание, с което напомни на почитателите си как е изглеждала тогава и как се е запуснала към днешна дата. 

Животът на Галка от "Каризма" пак се обръща наопаки

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GALIA I Artist (@galia.official.page) on

Миро по никакъв начин не е отбелязал спомена на Галка, на който и той присъства. Както знаем, именно той е поискал да се разпадне дуетът и всеки да продължи самостоятелно. миро разви супешна музикална кариера, а Галка се покри в Лондон, след като тук й наложиха запор, заради неплатени сметки и неизплатени кредити. 

Върна се в България тази година, за да участва в "Като две капки вода", а нейни приятели издадоха, че имала желание да възобнови музикалната си кариера./show.blitz.bg