Гала започва да уволнява наред, ето кой е застрашен

Гала започва да уволнява наред, ето кой е застрашен

След като от години се говори, че има проблеми с панелистите в предаването си, Гала май най-накрая е получила реален шанс окончателно да се отърве от тях.

За това намекна самата водеща в последното издание на "На кафе" за миналата година. Тя обяви, че колегите й карат последен сезон в нейното шоу. Все още не е ясно дали е казала истината, или си е направила безвкусна шега в ефир. 

Повод за изказването на Гала, че панелистите няма да работят в "На кафе" от следващия тв сезон, стана гостуване на актрисата и драматург Здрава Каменова в шоуто на Нова тв на 30 декември. Театралката представи хумористични сценарии за новогодишни професионални купони. Панелистите, издокарани в празнични тоалети, бяха подредени пред маса с питиета и уж се опитваха да се усмихват, но не изглеждаха като хора, които се забавляват, пише "Уикенд".

"Ама вие... така... като на парти на финансисти малко!", закачи ги Здрава Каменова.

Гала веднага реагира на думите й със стряскащото изречение: "Това им е последен сезон панелисти! То е пенсионерско парти", обясни водещата.



Тези думи бяха изречени с широка усмивка и така и не стана ясно дали панелистите наистина са на доизживяване в "На кафе", или русокосата водеща на шоуто просто е изтърсила пред камерите първата глупост, която й е дошла на ума.

Единствената, която й отговори, беше Кристина Патрашкова. "Няма такива неща! Наздраве!", каза тя. А Дарин Ангелов обясни, че не може да пие, защото вечерта има представление и трябва да е трезвен. Георги Блажев, Юлиан Константинов и Ромина Тасевска не успяха да реагират на забележката.

Ако това действително е последният сезон на панелистите в "На кафе", те би трябвало да имат още няколко месеца в ефира на Нова тв. За разлика от повечето други предавания, чиито сезони са есенни или пролетни, съответно започват през есента и приключват до Нова година, или тръгват в началото на пролетта и приключват в края на май, шоуто на Гала върви по схемата на актуалните предавания в Нова тв.

Това означава, че сезоните му започват през есента и продължават чак до лятото. В случай, че действително предстои уволнение на актуалните панелисти, това най-вероятно ще стане чак към лятната ваканция на предаването, която обикновено започва през юли.

Възможно е не просто да сменят членовете на панела, а целият панел да отпадне като елемент от шоуто. Паметливите зрители помнят, че той бе въведен в предаването едва преди няколко години. Преди това Гала водеше "На кафе" сама. Не е изключено шоуто да се върне към тази схема, която е по-евтина, тъй като спестява няколко заплати. Разбира се, напълно е възможно Гала просто да се е издънила с безвкусна шега с колегите си./show.blitz.bg

Коментирай

Коко

Коко 09.01.2023 11:18

Не ми допада Гала, защото се пори рядко и само в къщи. Виж, Криси е друга работа.

абе,

абе, 09.01.2023 16:14

Шоуто което води Гълъбинка отдавна е за сваляне.Само заема ефирно време,по-добре анимация за деца които не са на детска градина или научно популярни филмчета-пак детски.Това кафе с еправи само за роднините на участващите в него и гълта грешни пари.

Жоро

Жоро 09.01.2023 16:20

Мн мн се радвам ако наистина падне от ефир. Мн скучни и банални, ама се съмнявам.

Жоро

Жоро 09.01.2023 16:25

Наистина ли тая се казва ГАЛАБИНА?

Стоянов

Стоянов 09.01.2023 19:00

Със изритването трябва да се започне от към ГАЛАвата та чак до оПАТРАШката.

А кога и Галка Малка

А кога и Галка Малка 09.01.2023 21:58

тая дърта брантия ше я видим и нея пенсионирана, за да не ни досажда с нейните глупости и малоумно кудкудякане??? Алоо, Новата TV!

Време е

Време е 10.01.2023 0:54

То небяха Стефчовци, то небяха други ПЕДЕРАСТИ с мнение, то не беше малоумната Банда, а да си спомним и за Джуджи и една ДОКТОРКА ПО ВСИЧКО!!! Време е за закриване!

Айфел

Айфел 10.01.2023 5:46

Жалко за Юлиан. Велик талант с възможности за световна кариера. По-добър е дори от великия Гяуров. Не мога да проумея защо си губи времето с тези хора.

боримеч

боримеч 10.01.2023 6:23

тази дърта мастия няма ли кои да я изгони от екрана пълна отврат еи кои я гледа

DIVER

DIVER 10.01.2023 6:43

Явно някои другари седят на Айфеловата кула но какво правят там дали не проституират със сигурност Да.......????

Ники

Ники 10.01.2023 10:20

Тази още ли е във ефир? Още от детската градина я помня,а сега съм за пенсия. И онзи с педалско гласче драго чая,кои ли педали го гледат? Егати държавата.

Лили

Лили 10.01.2023 10:21

Тази отвратителна дъртофела Гала така ли няма достоен човек за да я махне от екрана!

Вера

Вера 10.01.2023 10:24

Нова телевизия нямат ли умни хора,та да махнат тази противна женица от екрана та и другите отврати покрай нея.Ужасно скучно и противно!

Tаня

Tаня 10.01.2023 13:43

А нея кой ще я уволни ? Толкова много години едно и същи..един професионалист сам трябва да знае кога да си тръгне...

СОКОЛА

СОКОЛА 11.01.2023 23:09

Възмощавам се от Патрашкова, затова никога не гледам това предаване.

Зоро

Зоро 12.01.2023 10:56

Първо трябва да махнат Гала и след нея всички останали! Тъпо,кухо изпразнено от съдържание предаване!

марги

марги 18.03.2023 12:21

Още ли има някой, който гледа това....