Гала втрещи с ултра къс минижуп СНИМКИ

Гала втрещи с ултра къс минижуп СНИМКИ

Тв водещата Гала втрещи Мрежата с избора си на тоалет навръх Нова година. 52-годишната водеща на "На кафе" се появи в потресаващ вид по време на новогодишната програма на Нова телевизия и концерта на "Маскираният певец". 

Блондинката се бе спретнала в рокля с ултра къс минижуп отпред, а отзад роклята се влачеше по земята. Появата й на сцената предизвика огромна вълна от аплодисменти и силни викове, което видимо смути Гала и я накара да се изчерви. Естествено, най-безмълвен остана водещият Димитър Рачков, който не пропусна възможност да хвърли някоя шега, с което още повече накара колежката си да се чувства като в небрано лозе. 

Щерката на Гала стана принцеса СНИМКИ

Ето къде забегнаха Гала и Стефан с дъщерите си СНИМКИ

В интернет пространството обаче коментарите не са толкова положителни. Сред нейните последователи има такива, които буквално се потресоха от начина, по който изглежда и я определиха за подигравка с тях и телевизията. "Как може една жена, прехвърлила 50-те, да се излага по този брутален начин. И всичко е за трупане на рейтинг", пишат възмутени зрители. 

"Изглежда като торта. Много нелицеприятна гледка", гласи друг коментар за фрапантния тоалет на Гала, която застана отново като панелист в "Маскирания певец" по случай новогодишното издание. Част от участниците на музикалното шоу също се завърнаха на сцената, но си размениха костюмите. Видяхме и самия Магърдич Халваджиян като певец под маската на Шапката, с която в шоуто се подвизаваше Къци Вапцаров./show.blitz.bg 

 

Коментирай