Гала не е на себе си! Ето този красавец върза тенекия на водещата...

Гала не е на себе си! Ето този красавец върза тенекия на водещата...

Въпреки че участието на актьора Димо Алексиев в предаването „На кафе” бе шумно рекламирано още вчера, той така и не се появи в ефир.

При старта на шоуто, Гала не пропусна да напомни, че звездата от „Откраднат живот” се оказа един от участниците в „Маскирания певец” с маската на Рицаря, пише "Хотнюз". 

Шок! Гала е неузнаваема, тв водещата заприлича на... СНИМКАТя надълго и широко се ожали, че съжалява за ранното му отстраняване и заяви, че няма търпение да го разпита за всички подробности около новото предаване, но това така и не се случи. Отсъствието на Алексиев, за което не бе дадено никакво обяснение, доведе до празнина в програмата на „На кафе”, която трябваше да запълнят явно набързо спешените коментатори в „Игри на волята” Ваня Джаферович и Георги Милков.

Въпреки тяхното участие, останалите ководещи на „На кафе” трябваше да пълнят време с нови безсмислени разговори и дори в танци, в които Андреа Банда Банда и Ева Веселинова безспорно са добри. На почитателите на „Маскираният певец” остава само да чакат утрешното предаване, в което нова звезда ще свали маската си./show.blitz.bg
 

Коментирай