Гаджето на Папи Ханс разпали страстите в Лозенец СНИМКИ 18+

Гаджето на Папи Ханс разпали страстите в Лозенец СНИМКИ 18+

След като се показа в най-новия клип на Папи Ханс към песента "Моряк" Сара Драгулева стана едно от най-обсъжданите момичета в социалните мрежи, особено пък след като стана ясно, че тя е и реалната му приятелка в живота, не само пред камера.

"Ако се питате защо си отиваме толкова, това е, защото е истина. Тя е моето вдъхновение, моята любов, моят спътник и партньор. Сара", написа изпълнителят под скорошен пост в мрежата.

Папи Ханс най-накрая показа жената до себе си ВИДЕО

Наскоро Папи Ханс и Сара споделиха и готини моменти от лятното си приключение в Испания, където отидоха за няколко дни с техни приятели. Разходки, вкусна храна, коктейли, забележителности и красиви залези бяха сред топ интересните неща, които Папи Ханс споделяше в Инстаграм.

Шок! Папи Ханс изчезна, обявен е за издирване!

Изглежда обаче, че сега красавицата е на родното море и по-конкретно - Лозенец. Сексапилната актриса качи няколко горещи снимки в Инстаграм, на едно от които позира по черен бански от две части, разкриващ за пореден път в каква топ форма е.

"По-добре главата ти да е в облаците, за да знаеш къде си, а след това да вдишаш чистия въздух и да мислиш, че си в Рая", пише 24-годишната Сара към фотото. 

Ето какво криеше Папи Ханс толкова упорито досега ВИДЕО

За връзката между Папи Ханс и Сара се заговори още по време на първия локдаун, когато инфлуенсърът дебютира в TikTok. Тогава тя бе чест "гост" във видеата му, но нещата постепенно са се задълбочили./show.blitz.bg