Фризьорът на Николета става водещ в Нова тв

Фризьорът на Николета става водещ в Нова тв

Най-довереният човек на Николета Лозанова става водещ в Нова телевизия. Коафьорът на звездите  Венелин Кондаков ще бъде съ-водещ в риалитито на Мегз - INSTAQUEEN.

Припомняме, че Каканашева успя да предизвика истинска драма още във втори епизод на риалитито си като разтреби навсякъде из социалните мрежи, че се притеснява за бъдещето на проекта си с Нова, защото е много разочарована от момичетата.

След допитване до зрителите Мегз реши да не гони никое от момичетата и да им даде шанс да се научат и да спечелят любовта и възхищението на зрителите. Тя, обаче, реши да направи грандиозни промени в самата структура на риалитито си: “Много съм притеснена, затова вадя тежката артилерия. От тук нататък мой постоянен съветник ще бъде едно от най-влиятелните лица в инстаграм в България”.

В социалните мрежи пък талантливата дизайнерка написа: "Вкарвам мъж в нашето женско царство" и тагна Кондаков във фотоса си. За никого не е тайна, че Венелин е фризьор на най-популярните личности у нас, но сред първите му клиентки е именно Николета Лозанова./show.blitz.bg

Коментирай

Умен

Умен 22.05.2019 11:13

Малеее, и тази ли наппражи предаване. Докъде стигнахме. Резил!!!!

247

247 22.05.2019 11:36

циганори

Диди

Диди 22.05.2019 20:08

Мале, малеее, какво предаване, какво чудо щом това недоразумение ще го прави! А самата тя прилича на карикатура!

taka e

taka e 22.05.2019 22:04

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9