Фобиите на звездите: Алисия, Сашка Васева, Диляна Попова и Мегз треперят от...

Фобиите на звездите: Алисия, Сашка Васева, Диляна Попова и Мегз треперят от...

И звездите има своите страхове и фобии. Някои от тях са очаквани, други са голяма изненада. 

Фолк певицата Алисия през юли тази година беше в творчески застой заради изразеното влияние на ретроградния Меркурий. Звездата е на мнение, че по това време не бива да подписва важни договори, които да я обвързват дългосрочно, тъй като има вероятност желанията й да се променят и по този начин да не постигне първоначалните си искания, пише "Телеграф". 

С подобни нагласи са колегите й Анелия и Константин. Те планират срещи и важни пътувания за други дати, за да гарантират успешното им протичане., През миналата година Коцето дори се допита до астролог, който определи датата за лятната му почивка.

 

Константин и Анелия 


Ромската перла Роксана разказва, че има шесто чувство, което й подсказва кога и как да подходи към осъществяване на професионалните й цели. Тони Стораро има страх от черни котки, определя го като суеверие. „Ако черна котка пресече пътя ми, правя три крачки назад и после тръгвам пак“, откровен е певецът.

Певицата Теодора има страх от вода, от тъмно и високо. В миналото изпълнителката се е давила два пъти и това обяснява страха и от синята бездна. Певицата Ева Пармакова, която изгря в Х Фактор има редица страхове- любопитен е този от клоуни. Страхът на младата изпълнителка е провокиран от филма по романа на Стивън Кинг „То“. 

 

Ева Пармакова


Диляна Попова се страхува от вампири и чудовища. Моделката не гледа ужаси, в миналото е правила опити да проследи някой страховит сюжет и винаги на финала е изпитвала разочарование. Легендата на джаза Васил Петров взе първите си уроци по пилотиране през 2018-а. Той определя действията си като героични, имайки предвид страха от високо. 

Певицата Дебора се страхува от злите очи. Тя вярва, че е била урочасвана и, че около нас има много енергийни вампири. Имало е случаи, в които й става лошо в компанията на такъв човек, с когото веднага прекъсва отношенията си. Тя носи червен конец на ръката си, който да я предпазва.

 

Дебора


Дизайнерката Мегз също е страдала от зли очи. Като малка щом я заболяла глава, баба й измивала лицето й с вода. И днес Мегз прави същото по детски. Тя е религиозна и знае, че има кой да я пази.

Страх от затворени пространства мъчи Сашка Васева. Тя не веднъж се е жалвала, че страда от тежка клаустрофобия. Споделя, че се бори с този проблем от 1985 година, но безуспешно. Актрисата Ралица Паскалева изпитва ужас от насекоми. „Харесвам ги само ако са десен на роклята ми“, шегува се звездата от „Откраднат живот“./show.blitz.bg

Коментирай