Фънки изби рибата: Направих глупост, ожених се и... СНИМКА

Фънки изби рибата: Направих глупост, ожених се и... СНИМКА

Фънки е като цапнат през устата, когато става дума за личния му живот. Не, че за всичко останало не е достатъчно директен, но в случая, както се казва, май е пресолил манджата.

Рок музикантът не крие страстта си към личния си автомобил - "Смарт", който управлява в последните 5 години и който за мнозина е твърде необичаен избор за размерите на Фънки, тъй като в случая говорим за много малка кола, но с явно достатъчно широко купе.

Емо Каменов попиля Фънки, Паскалева и Яна Маринова с много грозни обиди

Едрогабаритният рокаджия обаче, като типичен непукист, хич не се и впечатлява от хорските погледи, когато го разпознаят, а след това го видят и в ултра малкото возило, в което вероятно се чудят как се пъха.

Наскоро той се отбил до столичен хипермаркет, за да си напазарува. "Аз имам колата фотьойл – карам "Смарт". Изкарах книжка доста късно. Малко преди или след като направих основната глупост в живота си – да се оженя", бе признав преди време зевзекът, допълвайки към днешна дата, че кара "Смартчето", след като преди това се е обучавал на една раздрънкана "Лада". "Като видя учебна кола, много внимавам".

Фънки изуми с интимно признание: Навремето можех да... СНИМКА

"Изобщо не ми пука каква кола карам. Много по-важна ми е китарата", коментира странния си избор на возило шоуменът с пиперлив език. Често тв звездата управлява малката си кола с пура в уста, пише "Уикенд".

При пътувания извън София обаче, Фънки не е с любимото си "Смартче", а залага на доста по-стабилното "Ауди Q7", което купил преди няколко години. "Един ден си казах: "Абе, тоя кораб кʼво го разхождам из София. Така ми е омръзнал. Трябва да си взема нещо малко", разказва Фънки. Крайното решение взел след приказка със своя приятел – басиста Стефан Чобанов, който също е с голям автомобил. И двамата си късали нервите с паркирането. Още на следващия ден Фънки видял обява за продажба на черен "Смарт" и го купил, като и до днес е неразделен с минивозилото.

130-килограмовият музикант твърди, че вътре изобщо не е тясно и му е съвсем комфортно. "Хем е с размерите на пича въшка, хем е комфортен", отсича зевзекът./show.blitz.bg

Коментирай

уф, чи мириши

уф, чи мириши 19.11.2023 12:54

коя ли е тая зоза дето се е минала да вземе тая торба? трябва да е съвсем изкукала. дано яко да ги цица!

Музикант

Музикант 19.11.2023 13:18

Голям музикант с мини кола, черен негър свири на бяло пиано...Какво толкова?

гларус

гларус 19.11.2023 14:16

Фънки е голем пичага. Няма втори като него. Евала , брато.

въшка

въшка 20.11.2023 11:17

Да попитам съвсем любезно. Какъв е размерът на една пича въшка? Не се интересувам от бълхите. Благодаря преварително.

Христо Гарвалов

Христо Гарвалов 20.11.2023 21:26

Уф,че мириши....кое мириши...сигурно мозъкът ви....ама може и да не е той...от коментара ви личи,че го нямате...

Фънки

Фънки 20.11.2023 22:29

е горната кора, вероятно и долната кора на лайното. Съдържанието вътре е вероятно но Амебата! Истината е, че ужасно ми липсват е двамата идиоти!

джоджо

джоджо 20.11.2023 22:55

умрях от скръб докато четях.леле каква простотия