Финалът на "Братя" вбеси зрителите!

Финалът на "Братя" вбеси зрителите!

Финалът на криминалната драма "Братя", чийто последен епизод беше излъчен в четвъртък вечерта, шокира част от зрителите, които не очакваха главният герой - Денис Топал да загине, прострелян в сърцето от брат си Сандо.

Героят на Владимир Михайлов премина през петте сезона от амплоато на мафиот и убиец до човек, който се опитва да си изкупи греховете си като помага на полицията да бъдат заловени големи престъпници и си възвръща истинската самоличност на Драгомир Донков.

Звезда от "Братя" сподели неизлъчвани кадри от задкулисието на сериала ВИДЕО

Последните минути преди финала, когато Драго и семейството му разбраха, че брат му Борис Донков (Калин Врачански) е жив и работи в Европол и Борис даде благословията си Драго да се ожени за Лора (Йоанна Темелкова) и изведнъж всичко изглеждаше много сладко-романтично, дори нереално, Денис падна покосен от два куршума в сърцето, изстреляни от другия му брат Сандо (Алекс Иванов).

И точно този драматичен за главния герой финал раздели зрителите. А по повод края на филма актьорите публикуваха и любопитни кадри от снимачната площадка, а някои от тях се разделиха доста емоционално с героите си и с колегите. 

Любим актьор от "Братя" вдигна сватба, не покани колегите си СНИМКА

"Защо трябваше да убивате главните герои? Сапунка ли щеше да стане, ако тримата братя не се съберат заедно?" "Защото главните герои са мафиоти, колкото и да ни харесват. И трябва да си получат заслуженото. Иначе какъв щеше да е извода от филма - че злото винаги побеждава ли?" "Поуката е, че всеки си получава заслуженото. И Сандо, и Денис, и Карамитев бяха мафиоти и избиха много хора, така че трябваше да си платят за това. Борис беше "доброто ченге", затова го "съживиха" . Та поуката е, че доброто винаги побеждава", гласи един от коментарите в мрежата.

"Страхотни актьори, много готин филм, но много лош край. Сандо прости на баща си, а застреля брат си, Драго толкова се бореше за името и щастието си, а накрая умря, Карамитев толкова злини направи, а Сандо му помогна да си умре спокойно. Сандо толкова серии го даваха само да лежи, а за 2 проходи сам, че и тръгна да убива и него си застреля", се казва в друг.

"Можеше да се направят още серии и с друго развитите на нещата. Според мен, прецакахте целия филм с тоя край. Няма да има друг сезон, а нямаше какво ще се случи с тия, които останаха живи. Можеше 5 минути да отделите и да дадете след известно време. Остават много въпроси без отговор, а финал. Разочарована съм от края. А за актьорите браво! Страхотни сте!"./show.blitz.bg

Коментирай

Хаха

Хаха 28.11.2022 20:00

На тия дето не харесват края на филма ще им кажа че това е български сериал а не турска или индииска сапунка

Бъц бъц

Бъц бъц 29.11.2022 6:35

Тая бозица дека я даваха, че съм пропуснал май....