Филип Буков се закача с Азис, потресе всички с думите: "Искаш да ми го лигавиш?" ВИДЕО

Филип Буков се закача с Азис, потресе всички с думите: "Искаш да ми го лигавиш?" ВИДЕО

Напоследък актьорът Филип Буков е във вихъра си и доста добре развива социалните си мрежи с безпогрешно чувство за хумор, но понякога и той изплисква легена с простотия. В рамките на седмица сътвори два скандала, които ще се помнят дълго. 

Той не крие, че получава повече неприлични предложения от мъже, отколкото от жени. И през седмицата реши да заформи два гей скандала, единият с Азис.

Двамата участваха в предаването "Аз обичам България" и видимо между тях имаше химия, поне по отношение на чувството им за хумор. Азис се беше впрегнал и с всички сили искаше да спечели играта, затова винаги натискаше бутона пръв. 

"Това не е състезание по натискане на бутона", обърна се към него мускулестият актьор. 

 

"Натискай и ти, не съм ти вързал ръцете", веднага му отговори Краля на фолка. А Филип с типичното си чувство за хумор му отвърна: "А искаш ли?". Цялата зала избухна в смях, а Сашо Кадиев предложи да се изгасят лампите. 

В социалните мрежи пък Филип получи хаплив коментар, който гласи краткото "Лигльо". Никой не очакваше, че красавецът ще отвърне по такъв начин на хейта. "Искаш да ми го лигавиш?", написа Филип. 

Макар понякога да е вулгарен, Филип доста интелигентно отвръща на всяка незаслужена критика и става все по-голям любимец на хората, особено на по-интелигентната част от обществото. "Много се забавлявам с клиповете му в мрежата, има невероятно чувство за хумор и самоирония, с която печели всеки по пътя си. Чака го огромно бъдеще", гласи един от коментарите в мрежата./show.blitz.bg