Филип Буков се съблече гол в планината и си показа... СНИМКИ 18+

Филип Буков се съблече гол в планината и си показа... СНИМКИ 18+

Актьорът Филип Буков, познат ни от сериалите "Откраднат живот" и "Таковци", радва женското око не само от малкия екран, но и на живо. Хитовата телевизионна звезда не пропуска възможност да покаже коремните си плочки, от които на всички жени им настръхва кожата. 

Секси таткото от сериала на бТВ изпоти жените, тръгнали на неделна разходка из Витоша. Там Буков се появи полугол и събра всички погледи.

Всеизвестен факт е, че Филип Буков е запален спортист, както си личи по телосложението му, и почти всекидневно може да бъде засечен да кара колело някъде из планината Витоша. И отминалия уикенд не прави изключение.

 

След няколко километри неспирно маневриране с велосипеда по стръмните пътечки на Виташа, Буков спрял да си отдъхне и се съблякал, за да се преоблече. Секси екипчето му стопли всички жени в неделния следобед. 

"Явно умишено е търсил това облекло, тъй като показва коремните му плочки в целия им блясък. Едва ли има жена, която би остана безучастна към гледката. На половинките на девойките не им стана приятно, че зяпат чужд мъж", коментира фенка на Буков, успяла да зърне на живо прословутото тренирано тяло на актьора.

Тя се шегува, че след тези кадри на Филип, със сигурност все повече жени ще се ориентират към планинарството и ще дебнат в храстите да мине най-секси актьора на българското кино в момента./show.blitz.bg