Филип Буков разкри пред БЛИЦ кое е гаджето му и хвърли всички в шок

Филип Буков разкри пред БЛИЦ кое е гаджето му и хвърли всички в шок

Актьорът Филип Буков е един от най-желаните ергени у нас, а напоследък му приписват доста любовни авантюри. Първо му приписаха секс афера с колежката му Диляна Попова, след това с певицата Виктория Георгиева, а на последното светско събитие бе забелязан в компанията на гримьорка. 

Коя от тях е гаджето на звездата от "Откраднат живот" и "Татковци"?! Може би съвсем друга?! Той говори открито пред наш репортер за момичето, което отскоро му е завъртяла главата и обясни защо я крие. 

Филип Буков категорично отрече слуховете, че с Виктория Георгиева са новата светска двойка. "С Виктория ни свързва професионален ангажимент. Снимахме два видеоклипа на нейни нови песни. Ние сме супер добри приятели. Запознахме се лятото, сприятелихме се, много често ходя във Варна и се виждахме там и така дойде идеята да се снимам в неин видеоклип", обяснява той близостта си с певицата. 

С Виктория Георгиева са само приятели 

Същото е положението и с Диляна Попова, с която снимали филм. "Напоследък се уча нашата професия да я мисля в краткосрочен план. Обикновено дългосрочните планове не се случват. Предстои да излезе един филм, който снимах с Диляна Попова и Тита. Снимките ни с Диляна Попова от плажа са чисто професионални, няма нищо лично в тях.", обясни още той.  

Все пак е обвързан отскоро. "Имам приятелка отскоро. Имаме новина. Тя е срамежлива, не иска да става достояние на широката общественост и я крия умело", заяви той и категорично отрече тя да е момичето, с когото го бяха снимали на наградите VIP AWRADS. 

На светските награди той получи приза за "Актьор на годината".  По този повод каза; "Внезапно разбрах за тази награда. Радвам се, че някой ме е харесал и оценил. Това значи, че вървя в правилната посока и да продължавам да се трудя все по-усърдно. Четка ти егото, но трябва да стоиш здраво стъпил на земята"./show.blitz.bg

Във видеото долу може да видите интервютата и на други големи звезди от светските награди. С откровени интервю пред нашия репортер застанаха Гери-Никол, Тита, Фики, Виктор Стоянов, Емануела, Джина Стоева и т.н. 

 

 

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 15.12.2022 12:42

Ма тоа е педераз бе.

жив гей

жив гей 15.12.2022 14:40

бахти педерунгела

Ебачо

Ебачо 15.12.2022 16:01

Аз си помислих, че е някой бивш танцьор от бар Калигула

Путин

Путин 16.12.2022 22:42

Кой е тоя капут

serе ми се

serе ми се 17.12.2022 11:40

тая мухла си е баш за тоа