logo

Евгени Минчев зашлеви кралски шамар на Миро с това ВИДЕО

Евгени Минчев зашлеви кралски шамар на Миро с това ВИДЕО

След като близо три години Миро и авторката на песента "Гълъбо" Вида Пиронкова не се разбраха по финансови въпроси, парчето логично отиде при друга звезда, която пък с изпълнението си поднесе безспорната изненада.

Евгени Минчев направи своя версия на една от най-обичаните нови български песни и не само това, но и клип в истинска кралска атмосфера. Крайният резултат е сериозен шамар за бившия изпълнител на "Гълъбо" Миро, категорични са в социалните мрежи.

Изненада! Евгени Минчев отвя Миро с "Гълъбо" ВИДЕО

Клипът е заснет в замъка Горинг във Великобритания, принадлежал през годините на британският поет Пърси Шели, а новият аранжимент е дело на Артур Надосян. Режисьор на клипа е Люси Иларионов.

Лорд Минчев блесна на имперския бал в Лондон СНИМКИ

Като муза на Минчев участва лейди Колин Кембъл – един от биографите на принцеса Даяна и кралското семейство и настоящ притежател на замъка.

Припомняме, че Лейди Кембъл е гостувала на няколко пъти у нас за партита, организирани от Евгени Минчев, включително и на рождените му дни./show.blitz.bg

 

Коментирай

хихи

хихи 02.06.2020 16:17

ами лейди-музата си е един най-обикновен травестит. с парички. затова е муза на гената. бута се милия и задникът си продаде. за да се вижда в очите на простаци като него, значим и велик. а дори не е ексцентрик. тъжно. жалко. съжалявам го. дано намери мир някога и в нещо смислено.

хихи

хихи 02.06.2020 16:21

а за пеене и "шамар на миро"… и дума не може да става. всяка гарга си грачи, но кой и обръща внимание... славея искат да слушат хората… пак тъжен и безплоден напън на евгени.