Ева Веселинова спи със семеен продуцент?

Ева Веселинова спи със семеен продуцент?

Репортерката от „На кафе” Ева Веселинова упорито крие на колко е години. Русокосата красавица зорко следи да не се изпусне коя година е родена и всячески избягва въпросите, свързани с възрастта си.

Най-накрая обаче тайната е разкрита. Чаровницата е родена през пролетта на 1984 г. Тоест, в момента е на 35 лазарника. 

Ева е от Сливен, но е живяла десет години на остров Санторини в Гърция. Преди да стане репортерка в „Господари на ефира”, а след това в „На кафе”, хубавицата е заработвала като сервитьорка и продавачка на златни бижута на гръцкия остров, пише "Уикенд". 

Ева Веселинова пристана на известен грък СНИМКА

Ева Веселинова на романтика в Санторини ВИДЕО

Звездният ѝ час обаче ударил след като пробвала изненадващо да пробие чрез конкурса „Мис Плеймейт”. Въпреки че напористата сливналийка имала физическите данни да спечели, голямата награда тогава грабнала Елена Кучкова. Неуспехът обаче не демотивира амбициозната блондинка.

Голите й снимки я изстреляли стремглаво нагоре към медиите и журналистиката, която тя е завършила. В медийните среди от години се говори, че за трамплин към медиите на Ева е послужил известен тв продуцент. Той е семеен от години, затова и няма как да афишира любовните си отношения с Веселинова. Двамата се срещат дискретно в специално нает апартамент./show.blitz.bg

Коментирай

Горан

Горан 26.01.2020 8:54

Махайте простата Гала и нейния антураж от посредствени женици като селянката Зейнеб,Джужито,Николчето-все отбор активни каки на креватния успех и нека Ева Веселинова води това предаване-има всички данни за това-красива,млада,умна,има какво да научи човек от нея а не от изброените селянки!

racho

racho 01.08.2020 12:42

напълно си прав Горане