Ето защо свалиха Петя Дикова от ефир, култов гаф и кошмарно интервю й изядоха главата

Ето защо свалиха Петя Дикова от ефир, култов гаф и кошмарно интервю й изядоха главата

Петя Дикова посрещна новия тв сезон в bTV не като водеща всяка неделна сутрин, каквато бе досега, а като репортерка. Нейното място заеха младите и доста по-неопитни Бесте Сабри и Митьо Маринов, а за щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева остана задачата да прави интервюта с известни музиканти и артисти.

Срещите й с тях са на запис, а повод за свалянето й като водеща стана гостуването на певицата Вики Терзийска от бившата група "Мастило", за котео вече ви информирахме наскоро. То се случи в началото на юни, на живо и бе нагледен пример за рисковете на директното излъчване.

Не е за вярване как се обръща Петя Дикова към свекървата

Тогава тя дойде при Дикова заедно с дъщерите си, които буквално засенчиха сина на Диляна Попова и Асен Блатечки като най-невъзпитани гости в телевизионно студио. 7-годишната Маргарита и 3-годишната София се държаха безобразно при Петя Дикова, която със сигурност няма да забрави никога на какво изпитание бе подложена.

Ще  ви припомним още веднъж и безумния диалог в ефир, който Петя Дикова проведе с децата на Терзийска:

Малките калпазанки не спряха да говорят глупости през цялото време и не седнаха дори за секунда на меката мебел, като направиха разногледи и оператора, и водещата. Най-шокираща бе реакцията на двете госпожици на въпроса какво готвят в кухнята с майка си, като без да се притесняват, те спокойно отговориха: "Лай.а".

Петя Дикова срази с тези думи за Стефан Данаилов, а тази СНИМКА...

Най-големите притеснения за Дикова пък докара въпрос към по-голямата Маргарита, която бе попитана дали в момента я гледат нейната учителка и съучениците й, а наследницата на Вики безцеремонно отвърна: "Не, защото всички мразят bTV".

"Ама защо всички да мразят bTV?", запелтечи Дикова, но продължи да задава въпроси на двете момичета, които гордо разказаха как срещнали просяк по улиците на Залцбург и майка им едва не настъпила главата му. От техните думи почти не се разбра, че Вики готви свой самостоятелен албум, въпреки че именно той бе повод за участието в телевизията.

Вики Терзийска и съпругът й, който е доста по-възрастен от нея, станаха родители късно и момичетата са много чакани. Досега синът на Блатечки и Попова бе определян от зрителите като най-невъзпитаното дете по телевизиите, но от юни София и кака й Маргарита се превърнаха в негова сериозна конкуренция.

Поведението и думите на двете глезли вбесили шефовете на Би Ти Ви, които не могли да преглътнат констатацията, че всички мразят точно тяхната телевизия. Те обвинили Дикова, не само че се държала непрофесионално по време на интервюто, като не могла да въведе ред в студиото, но и че покани Вики с децата й, след като ги познава отдавна и знае що за стока са. Недоволството срещу Петя било добре дошло за директора на новините и актуалните предавания Антон Хекимян, който отдавна искал да даде повече време на екран на любимците си Митьо и Бесте.

Така Дикова била пратена да прави интервюта със звезди, но тя няма никакво намерение да се даде без бой. При първото издание на обновеното предаване "Тази събота и неделя" щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева не спря да прави комплименти на Сабри и Маринов, като така се надява да им влезе под кожата.

Гневни зрители сринаха bTV заради интервюто на Петя Дикова с принц Хари СНИМКИ

Тя им предрече светло бъдеще, надявайки се, че то ще бъде такова за нея. И докато чака да се върне като водеща, Дикова реши да се върне към актьорството в компанията на майка си Аня Пенчева. Те играят в руската пиеса "Внимание, любов", която родителката сама избрала. Петя има едва пет минутно участие, но пък е в компанията и на други звезди като Влади Въргала и Свежен Младенов.

Името й привлича зрителите заради популярността от екрана, но в момента не може да й гарантира стабилни приходи. Двамата със съпруга й Илиян Любомиров си построиха собствена къща в покрайнините на Витоша, двете им момчета също изискват доста харчове, но засега силната половинка се справя добре с работата си.

Той произвежда едни от най-гледаните реклами в България, отделно използва участието си в "На кафе" като част от рубриката "Летящите хора", за да печели нови клиенти. Съпрузите са много влюбени, но и отдадени на децата си, които са породени. Първи през 2019 г. на бял свят дойде Александър, кръстен на дядо си Сашо Диков. Брат му Илиян-младши се роди година по-късно и в момента майка им има доста повече време за тях, пише LifeOnline.bg./show.blitz.bg

Коментирай

Ееее,

Ееее, 26.09.2023 10:38

Дали е истина това!? Деца на богати родители,които нямат обичайните ежедневни проблеми така да се държат.. Правя извод,че мързелът и безхаберието на родителите е довел до това състояние на гордите и глуповати наследници

1956

1956 26.09.2023 10:51

Това мяукащо нещо, пискливия Йочев, вечно блещеш се, злобната цицърова, крачещата чапла - синьоптичка, въобще калпава телевизия...

007

007 26.09.2023 12:48

Петя Дикова е голяма легла. Майка и е некадърна актриса.

утуо

утуо 26.09.2023 13:18

Децата са прави, готвят това което се готви на всякъде и всички мразят Бтв, демек Царят е гол

гудата

гудата 26.09.2023 18:51

в путката й рошава и миризлива. Деба тъпото парче!

9934

9934 26.09.2023 22:53

Петя Дикова е голяма глезла и се чудя на шефовете на новините как са имали възможността да й поверят сериозна рубрика.Лигла като майка си,надменна и невъзпитана.

Сашо

Сашо 26.09.2023 23:14

Турим го на всички и на БТВ

Баща ѝ

Баща ѝ 26.09.2023 23:18

е тъпанар от класа,Майка и е всеизвестна продажна жена, да не кажа курва. Петенцето е широкогъзо, малоумно и тъпо същество!

Парад

Парад 27.09.2023 1:16

В БТВ е като парад на бездарниците! Начело с Пипи и мазния прост грък, както и Светльо либераста! А сега и Хекимян го разхождат като панаярджийска маймунка! Толкоз проЗто, дребно и тежко комплексирано човече! Та е истина, всички мразят БТВ!

дидо

дидо 27.09.2023 1:39

веднагаа ги набедиха децата за невъзпитани особено когато казаха истината че всички наистина мразят БТВ

Ами,

Ами, 28.09.2023 2:06

Децата са огледало родителите си и възпитанието което са получили от тях.И Петя същата лигла с лигавото пъзпитание от лигавата си майка.Дано поне синовете и ги възпитава баща им.

Христо Гарвалов

Христо Гарвалов 28.09.2023 12:17

От круша,слива не пада.От простака,простак се ражда...

Брей,

Брей, 28.09.2023 13:41

Е децата казали истината. Кой обича слугинската телевизия БТВ, освен Борисов и арменчето. Никой !!!

Така е

Така е 28.09.2023 15:25

Децата са прави. пълен слугинаж краварски е БТВ-то.

Гост

Гост 29.09.2023 12:37

Жалка работа... Просто е показателно докъде сме стигнали: по-по-най...