Ето я много бременната приятелка на Иво Аръков СНИМКА

Ето я много бременната приятелка на Иво Аръков СНИМКА

Приятелката на актьора Иво Аръков вече и да иска няма как да скрие корема си с дрехи или чанти, защото той е доста голям. Габриела дълго време пазеше новината за бременността си в тайна, но навръх вчерашния национален празник, 3 март, брюнетката реши да потвърди щастливата вест пред всички, както още преди месец направи и таткото.

Преди близо година Иво Аръков открито заяви, че е готов да стане баща, което съвпадна и с периода, в който разкриваше все повече и повече за личния си живот, каквото също не беше правил до момента. Стана ясно, че си има сериозна приятелка, с която се запознал преди началото на пандемията, а към днешна дата двамата вече се готвят да станат родители.

Иво Аръков забегна в Италия с гаджето СНИМКА

Габриела Николаева е с 13 години по-млада от 34-годишния актьор и никой не очакваше да я види толкова скоро в напреднала бременност. Но явно силната им любов бързо е дала резултат.

Гаджето на Иво Аръков пак нагорещи, развя пищно деколте и... СНИМКИ 18+

Оказва се обаче, че това ще бъде първото дете на Иво и Габриела, но не и първата бременност на бъдещата майка. Двойката вече е имала неуспешен опит за бебе, за съжаление. Николаева пометнала. Сега обаче бременността вървяла безпроблемно./show.blitz.bg

 

Коментирай

Шибек

Шибек 04.03.2023 16:22

Браво на красивата цицорана, а кой е бащата?

Доц. д-р Арък Ивов - акушер-гинеколог

Доц. д-р Арък Ивов - акушер-гинеколог 05.03.2023 2:16

А Ивко кога ше го видим бременен?

Този

Този 05.03.2023 8:17

гей колко ли й е платил за цирка?