Ето я Дария Симеонова като булка! Омъжи се по... СНИМКИ

Ето я Дария Симеонова като булка! Омъжи се по... СНИМКИ

Актрисата Дария Симеонова, която познаваме добре от сериалите "Откраднат живот" и "Мен не ме мислете", най-накрая реши да мине под венчило. Тази новина дойде като гръм от ясно небе преди няколко дни, а талантливата актриса вчера показа и ексклузивни снимки от сватбеното тържество, което се е състояло край морето. 

Дария се врече във вярност на бащата на детето си. Двамата с Антон се запознават преди пет години на морето и не случайно да избрали тази дестинация, където да си кажат най-важното "ДА".

"Да. Случи се. Нашето Д&А. 09.09.2022. Обградени от роднини и приятели, препълнени с любов, преляли от емоции, влюбени повече от всякога, след 5 години, едно дете и много преодолени трудности, се оженихме

 

Благодарна съм за тези дни, за нашия фестивал на любовта, за хората, които са около нас (не знам с какво сме ги заслужили!), за вятъра, за искреността, която ни заобикаля и най-вече съм благодарна за теб - Антон Бъчваров", пише тя в социалните мрежи.

Прави впечатление, че Дария е избрала доста семпла рокля и е предпочела да се венчае с кецове, вместо с високи и неудобни токчета. Първа с честитка от звездите се отчете актрисата Ралица Паскалева, с която Дария не веднъж си е партнирала във филми и сериали./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 13.09.2022 18:42

Много е слатка. Ше й изпапкам джанката.