logo

Ето кога и с кои актьори стартира 9-ти сезон на "Откраднат живот"! СНИМКИ

Ето кога и с кои актьори стартира 9-ти сезон на "Откраднат живот"! СНИМКИ

Новият 9-ти сезон на най-хитовия роден сериал "Откраднат живот" не само чука на вратата, но и вече прави първи стъпки, а медицинските, социалните и любовни казуси не само ще държат зрителите в напрежение, но и ще бъдат още по-заплетени.

Снимките на поредния нов сезон на медицинската поредица по Нова телевизия стартират след 386 излъчени епизода, а изненадите тепърва ще валят една след друга, обещават от екипа.

И най-ревностните фенове на сериала ще бъдат изненадани с нови казуси и неочаквани обрати, а героите, ще бъдат изправени пред сериозни професионални изпитания и сложни междуличностни отношения.

Сестра Чокова от "Откраднат живот" разкри пикантни факти от личния си живот

"Много съм щастлив, че започва 9-ти сезон на "Откраднат живот". Това е голяма радост за нас, които толкова време работим по този проект. Той се случва благодарение на любовта на зрителите", сподели продуцентът Евтим Милошев.

Д-р Огнянова от "Откраднат живот" пие като смок

"Финалът на осми сезон беше драматичен и целият екип страда, че героинята на Мария Каварджикова вече я няма. В новия сезон обаче ще има много нови герои, нови развръзки и повече любов. Любовта съпътства всички нас, във всичките й измерения. Без нея нищо не се получава. Нещо интересно в новия сезон на "Откраднат живот" е, че досега болница "Св. Анастасия" имаше външен враг и това обединяваше героите срещу него.

В новия сезон болницата няма да има външен враг. Ще акцентираме върху човешките, колегиалните отношения и процесите, които се случват, когато няма външен враг.

Деси Бакърджиева с невероятни коледни признания СНИМКИ

От първи епизод ще покажем недостатъците на системата – войната между пациенти и лекари. Една тема, която е изключително актуална в наши дни. Всички медии не спират ежедневно да отразяват здравната система. Това вълнува и нас, разбира се в художествен контекст.

Ще стартираме в началото на пролетния сезон. Съвсем скоро ще излезе програмното планиране и ще бъдем заедно със зрителите. Благодаря им за безкрайната любов, тя ни вдъхновява да работим толкова време. А темата за живота и здравето е неизчерпаема", допълни още продуцентът./show.blitz.bg

Коментирай